Проверена

Образователен център "Елфидия" Отличен избор

Образование > Езикови курсове, уроци
Начало Образование Езикови курсове, уроци Образователен център "Елфидия"

Образователен център "Елфидия"

Колкото по-рано започнем с изучаването на определена област, толкова по-лесно и бързо усвояваме и запомняме наученото. Същото важи и за чуждите езици. Именно затова бе поставено началото на езикова школа „ЛТС“. Защото в глобалния свят, в който живеем днес, владеенето на добър английски език, е от изключителна важност. Така през 1994г. „ЛТС“ отвори врати, като резултат от амбициозните идеи на няколко млади учители. И защото ученето не трябва да бъде досадно, натоварващо и неприятно, ние го превърнахме в детска игра. В нашата езикова школа децата научават английски език чрез интерактивни методи, докато пеят, танцуват и се забавляват. нас е важен не само неповторимият вкус, но и отсъствието на вредни за здравето съставки. Продуктите, които застават зад името ни са напълно безвредни за здравето ви, не съдържат ГМО, глюкоза и вредни оцветители. Ако и вие искате да се насладите на истински вкус, създаден с внимание към най-малкото парченце, може да намерите изделията на „ЛУКЕРИЯ“ ООД  в градовете по Българското Черноморие или в магазините на летищата в София, Варна, Пловдив и Бургас. Продуктите ни преминават границата на родната ни страна и достигат до Русия, Германия и много други страни в Европа. 

slide1
В самото начало школата работи само с най-малките малчугани в детската градина. Две години по-късно е съставена и първата група за ученици в първи клас, а през 2004г. вече има индивидуален курс за всички възрасти. Обучението е съобразено с изискванията на Общата европейска езикова рамка и е утвърдено от НАППО към Министерския съвет.

През 2005г. започваме усилена подготовка на нашите ученици за изпитите на университета Кеймбридж за оценяване на английски език. Всяка година наши курсисти полагат изпита и показват завидни езикови способности.

Наша основна цел е непрекъснатото развитие и усъвършенстване. Всяка година екипът ни се разраства и допълва от нови професионалисти. През 2008г. на мястото на езикова школа „ЛТС“ се появи нейната подобрена версия – Образователен център „ЕЛФИДИЯ“. Разбира се принципите ни на работа и стремежите ни за израстване останаха същите.

Най-голямата признателност за нас е доверието на нашите ученици и успехите, които те постигат. Като резултат от техните постижения “Cambridge ESOL Centre” официално сертифицира Образователен център „ЕЛФИДИЯ“. Това е един от най-големите ни успехи досега. Вярваме, че не е последният, а напротив  - началото на безкрайна поредица от такива! 

Тагове

център за изучаване на английски език София
Shkola po angliiski ezik Sofia
centur za izuchavane na angliiski ezik Sofia
Школа по английски език София
Езикова школа София
Ezikova shkola Sofia
Образователен център Елфидия
chuzhdoezikovo obuchenie Sofia
Kursove po angliiski ezik Sofia
Курсове по английски език София
Obrazovatelen centur Elfidia
чуждоезиково обучение София

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !