Проверена

Нереиди ООД Отличен избор

Производство > Козметика
Начало Производство Козметика Нереиди ООД

Нереиди ООД

,,Нереиди“ ООД се появява на българския пазар през 2012 година. Ние се стремим да ви покажем истинската същност и значение на парфюма. Повечето хора просто ,,се пръскат“ с парфюма или с парфюмната си вода. А много от тях, в сремежа си да ухаят силно на дадения аромат, изсипват  големи количества от парфюма върху себе си и се получава обратен ефект. Вместо да мирисът да е приятен, той е дразнещ и натрапчив за околните. Освен това, 100% от аерозолните продукти са със съсдържание на алкохол, а той може да доведе до алергични състояния при различните типове кожа. Също така благодарение на алкохола, уханието на парфюма изветрява по-бързо.

Често чувате, че есествените и природни съставки са полезни във всяко едно отношение. В това число влиза и козметиката. Ето защо ние разчитаме само на такива съставки и по-точно на парфюмни масла от Египет. Неслучайно там парфюмът е познат като ,,аромат на боговете“. Ние също искаме вие да се чувствате божествено и да изпитвате удоволствие всеки път когато ползвате парфюма си.

Държим да отбележим, че не работим с нито една търговска марка. Не сме обвързани с тях по никакъв начин и не ги рекламираме.   С какво парфюмните масла са по-добрият избор?

  -          За разлика от парфюмите с алкохол, парфюмните масла не са разредени. Ароматите им сякаш са затворени в капсули, които се разтварят в продължение на едно денонощие, в зависимост от типа кожа и температурата на тялото.
  -          Съдържанието им е главно от естествени ухания.

  -          Тези ухания са изключително деликатни и нежни.

  -          Миризмите им не са остри и силни, но са с висока трайност.


  -          Някои от маслата притежават и лечебни свойства.


  -          Не предизвикват онзи обратен ефект на дразнещ за околните аромат.

  -          Ние, за разлика от много известни марки, залагаме не на външния вид на парфюма, а на това което е вътре. А и малките опаковки са много по-практични.

  -          Но това, че опаковките ни са малки съвсем не означава, че ще ги използвате малко време. Напротив – дори с минимално количество ще постигате желания ефект.

  -          Парфюмите с алкохол изветряват за няколко месеца, докато при парфюмните масла това не е така.

  -          Алкохолът в парфюмите и парфюмните води влияе неблагоприятно на кожата.
   

  На пазара се предлагат много и различни аромати. Но кой е най-подходящият за нас? Ето няколко съвета, които да следвате при избора на аромат:

  -          Ароматите се делят на няколко групи – цветисти, дървесни или шипрови, ориенталски, цитрусови. Вашата задача е да изберете тази група, която ви допада най-много.

  -          Ако имате любима съставна част (лавандула, някой плод или екзотична подправка) трябва да изберете парфюм, в който тя се съдържа.

  -          Няма да усетите истинския мирис ако просто помиришете капачката.


  -          Когато тествате аромата, не пръскайте произволно във въздуха, а го изпробвайте върху кожата си. Така ще разберете как той се слива с нея и как си взаимодействат.


  -          Нужни са поне няколко минути, за да прецените правилно аромата.


  -          Не забравяйте, че когато тествате различните аромати върху кожата си е възможно те да започнат да се смесват.
  -          Мирисът на кафе ще пречисти обонянието ви.

  -          Когато избирате вашият аромат не го правете прибързано. Отделете си нужното време, за да направите най-добрият избор.
         

  Не забравяйте, че парфюмът казва много за вас. Затова не го подценявайте. Изберете най-приятния за вас аромат, който да отговаря на истинското ви Аз. 

Тагове

Нереиди ООД
Парфюми аналог
Muzhki Parfyumi
Odor bg
Одор бг
Parfyumni masla
Eterichni masla
Parfyumi bez alkohol
Parfyumi analog
Мъжки Парфюми
Парфюмни масла
Odor bg
Парфюмни масла от Египет
Odor bg
Парфюми без алкохол
Parfyumi
Дамски Парфюми
Парфюми
Nereidi OOD
Damski Parfyumi
Етерични масла
Parfyumni masla ot Egipet

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !