Проверена

Модул Метал Систем ООД Отличен избор

Строителство > Метални конструкции
Начало Строителство Метални конструкции Модул Метал Систем ООД

Модул Метал Систем ООД

Модул Метал Систем ООД е първата фирма в България, която прилага иновативен подход за проектиране и изграждане на сгради от транспортни контейнери. Проектирани да се справят с изключително тежки атмосферни условия по време на пътуването с кораби, те продължават да бъдат устойчиви и след това, което ги прави подходящи за изграждане на сгради.

Технологията ни позволява да изграждаме различни по вид и функционалност постройки до 9 етажа - нискотарифни хотели, бунгала, базари и офис сгради, производствени помещения, търговски и складови обекти, ресторанти, магазини, луксозни вили, мотели, социални и пенсионни домове, общежития, детски градини и др. Скоростното изграждане на тези постройки е и рационално разрешение на проблема с настаняване на хора, чиито къщи са пострадали при природни бедствия.

Сред много предимства на сградите е тяхната ергономичност, издръжливостта, пожарната безопасност, енергийната ефективност и малкото средства, нужни за поддръжка. Апартаментите могат да бъдат двустайни или тристайни, да се реорганизират лесно, да бъдат с луксозен интериор, да имат осигурен достъп за инвалиди. По отношения на земетресенията – една сграда на 9 етажа издържа 9 степен трус.
Модул Метал Систем ООД е в готовност да изготви проект, който да отговаря на Вашите нужди и изисквания и да изгради скоростно сградата, която ще отговаря на конкретната необходимост и очаквания.


Тагове

Транспортни контейнери
Модулни сгради
Modul Metal Sistem
Проектиране на сгради от транспортни контейнери
Модул Метал Систем
Kushti ot transportni konteineri
Sgradi ot transportni konteineri
Transportni konteineri
Изграждане на сгради от транспортни контейнери
Modulni sgradi
Сгради от транспортни контейнери
Izgrazhdane na sgradi ot transportni konteineri
Къщи от транспортни контейнери
Proektirane na sgradi ot transportni konteineri

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !