Проверена

Миратекстил ЕООД Отличен избор

Мода > Други
Начало Мода Други Миратекстил ЕООД

Миратекстил ЕООД

„Миратекстил“ ЕООД е фирма с основна дейност поправка и изработка на облекло и други текстилни изделия. Разполагаме с професионално ателие, в което работи екип от специалисти в шивашките услуги. Служителите ни могат да поправят всяка ваша дреха, за да изглежда перфектна. Сред предлаганите услуги са: смяна на ципове, стесняване, отпускане, подкъсяване и т.н. Освен да поправим вашите дрехи, ние можем и да изработим такива по ваш вкус и модел. Споделете на шивачите какво точно искате, как си представяте да изглежда даденото облекло и те ще превърнат желанието ви в реалност. Ние знаем колко важни моменти от живота на всяка жена са нейните бал и сватба. За да се чувствате като истинска принцеса и за да изглеждате като такава, доверете ни се. Ние ще сътворим перфектната бална или булчинска рокля. В ателието ни може да се изработят и различни изделия за дома като пердета, покривки, спално бельо и други.

   Машините, с които работят нашите шивачи, са от висок клас и са гаранция за безупречно свършена работа. Комбинацията от уменията на професионалистите в „Миратекстил“ и техническата база, с която разполагаме, са предпоставка за успеха на крайния продукт.

 Част от „Миратекстил“ е специализиран шивашки магазин - кинкалерия. В него може да намерите всичко: като започнем от различни видове игли, конци, мъниста преминем през огромно разнообразие от платове и стигнем до готови изделия.

 Заповядайте в ателието и в кинкалерията на „Миратекстил“. Очакваме ви!

Тагове

Скъсяване на дрехи София
Смяна на хастар София
Smana na cipove Sofia
Smana na hastar Sofia
Shivashki firmi Sofia
Otpuskane na drehi Sofia
Отпускане на дрехи София
Смяна на ципове София
Popravki na obleklo Sofia
Поправки на облекло София
Skusavane na drehi Sofia
Шивашки фирми София

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !