Проверена

Месокомбинат Мусан Отличен избор

Производство > Месо и месни продукти
Начало Производство Месо и месни продукти Месокомбинат Мусан

Месокомбинат Мусан

Месокомбинат Мусан е построен в Източните Родопи през 2005г. Месокомбината разполага с кланица, транжорна и месопреработка, проектирани и оборудвани спрямо изискванията на ЕС.

Кланицата е с капацитет 80 бр. ЕРД или 400 бр. ДРД на ден, и е единствената в югоизточна България притежаваща разрешително за клане на ЕРД (говеда) над 30 месечна възраст. За гарантиране на качеството на месото в кланицата се въвежда системата за класифициране на кланични трупове ( S ) EUROP, която хармонизира законодателството на ниво Европейски Съюз и въвежда общо разбиране за качеството на кланичните трупове и единна скала за определянето им.

В транжорната се обработва месото предназначено за собствено производство, също така и богат асортимент от разфасовки за търговската мрежа. 
Месопреработвателния цех е с капацитет 10 тона на ден с над 40 продукта в това число мляно месо, месни заготовки, малотрайни, трайни варено - пушени колбаси, саздърми, сурово-сушени колбаси и деликатеси от нераздробено месо, както и някои традиционни за страната но позабравени продукти като овчата пастърма.

Това което отличава Мусан от другите производители на меса и месни продукти е факта, че работим само и изключително с меса от едри и дребни преживни животни. Рецептите на продуктите са разработени изцяло от екипа на Мусан, понеже в тях не се използват свински примеси. По този начин се гарантира производството на Хелал продукти.Фирмата разработва собствена дистрибуторска мрежа, като вече са открити складове 
в гр. Смолян, гр. Мадан, гр. Пловдив, гр. Гоце Делчев, с. Методиево, гр. Сливен и гр. София в същите градове и регионите им е разработена разносна мрежа която достига до магазини, ресторанти, столове за изхранване на промишлени предприятия, болници, хотели и други наши клиенти. В гр. София фирмата има собствени магазини за месо и месни продукти, тяхната цел е директно и качествено обслужване на крайния потребител.

За цялото това разнообразие и за гарантиране на високото качеството на продукцията в „Мусан” ООД се труди млад амбициозен екип, високо квалифициран в областта на хранителните технологии, ветеринарно- санитарната експертиза, майстори в колбасарството и машинната техника. 
Тенденциите за развитие на фирмата са излизането и налагането на европейските и близкоизточните пазари, както и затварянето на производствения цикъл чрез изграждането на собствени ферми за добив на фуражи и отглеждане на животни за задоволяване на нуждите на месокомбината с висококачествено и екологично чисто месо. 

Ние смятаме, че високото качество, новаторството в рецептите, внедрените европейски технологии и спазването на високи хигиенни норми е предпоставка за гарантиран успех на целевия пазар и бързото развитие на предприятието.
Като цяло стремежа ни е да се наложим като производител на висококачествени и екологично чисти продукти на конкурентни цени.

Тагове

Meso Dzhebel
Производство на колбаси Джебел
Месокомбинат Джебел
Производство на месо Джебел
Proizvodstvo na kolbasi Dzhebel
Месокомбинат Мусан
Месо Джебел
Mesokombinat Dzhebel
Мусан
Meso i mesni produkti Dzhebel
Proizvodstvo na meso i mesni produkti Dzhebel
Месо и месни продукти Джебел
Mesokombinat Musan
Musan
Колбаси Джебел
Производство на месо и месни продукти Джебел
Proizvodstvo na meso Dzhebel
Kolbasi Dzhebel

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !