Проверена

ДАРИМЕКС 98 ЕООД Отличен избор

Производство > Шоколадови и захарни изделия
Начало Производство Шоколадови и захарни изделия ДАРИМЕКС 98 ЕООД

ДАРИМЕКС 98 ЕООД

 Фирма „Даримекс 98“ ви предлага сладки изкушения и е готова да задоволи и най-капризния вкус. Основната дейност, която развива фирмата, от 1998 г. до днес, е производството на шоколадови изделия или по-точно казано – ръчно произвеждане на шоколадови бонбони. „Даримекс 98“ е семейна фирма и вече дълги години радва своите клиенти и им предлага неустоими изкушения! 

 


 В самото начало производството се осъщестява в малък по размери цех, а за направата на бонбоните отговарят дванадесет специалиста. Екипът се състои от изключителни професионалисти, натрупали богат опит в сферата. Благодарение на перфектно свършената им работа, интересът към нашите шоколадови изделия не спира да расте и фирмата се разраства. Производството се увеличава и все повече клиенти разчитат на нас.

 От 2001 г. част от „Даримекс 98“ става цехът за производство на вафлени продукти. А девет години по-късно се открива и нова фабрика. Покриваме всички европейски изисквания и ви гарантираме безкомпромисно качество и неустоим вкус.

 Широката гама от предлагани продукти включва изключително богато разнообразие от вкусове, форми и аромати. Всички видове бонбони носят свои индивидуални характеристики и са направени с много любов. Подарете на себе си и на вашите любими хора специално отношение и изразете обичта си чрез нашите шоколадови изделия. Празнични бонбони, бонбони без захар, бонбони за малчугани, вкусни вафли… Открийте всичко това и още много изкушения само в „Даримекс 98“. 


Тагове

Производство на шоколадови бонбони София
Animeks 98
Анимекс 98
Proizvodstvo na sladki izdelia Sofia
Proizvodstvo na shokoladovi izdelia Sofia
Производство от шоколад София
Производство на сладки изделия София
Производство на шоколадови изделия София
бонбони Дръвчета
Proizvodstvo ot shokolad Sofia
bonboni Druvcheta
Proizvodstvo na shokoladovi bonboni Sofia

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !