Проверена

ДАРИМЕКС 98 ЕООД Отличен избор

Производство > Шоколадови и захарни изделия
Начало Производство Шоколадови и захарни изделия ДАРИМЕКС 98 ЕООД

ДАРИМЕКС 98 ЕООД

 Фирма „Даримекс 98“ ви предлага сладки изкушения и е готова да задоволи и най-капризния вкус. Основната дейност, която развива фирмата, от 1998 г. до днес, е производството на шоколадови изделия или по-точно казано – ръчно произвеждане на шоколадови бонбони. „Даримекс 98“ е семейна фирма и вече дълги години радва своите клиенти и им предлага неустоими изкушения! 

 


 В самото начало производството се осъщестява в малък по размери цех, а за направата на бонбоните отговарят дванадесет специалиста. Екипът се състои от изключителни професионалисти, натрупали богат опит в сферата. Благодарение на перфектно свършената им работа, интересът към нашите шоколадови изделия не спира да расте и фирмата се разраства. Производството се увеличава и все повече клиенти разчитат на нас.

 От 2001 г. част от „Даримекс 98“ става цехът за производство на вафлени продукти. А девет години по-късно се открива и нова фабрика. Покриваме всички европейски изисквания и ви гарантираме безкомпромисно качество и неустоим вкус.

 Широката гама от предлагани продукти включва изключително богато разнообразие от вкусове, форми и аромати. Всички видове бонбони носят свои индивидуални характеристики и са направени с много любов. Подарете на себе си и на вашите любими хора специално отношение и изразете обичта си чрез нашите шоколадови изделия. Празнични бонбони, бонбони без захар, бонбони за малчугани, вкусни вафли… Открийте всичко това и още много изкушения само в „Даримекс 98“. 


Тагове

Производство на шоколадови изделия София
Производство на шоколадови бонбони София
Proizvodstvo na shokoladovi izdelia Sofia
Анимекс 98
Proizvodstvo na sladki izdelia Sofia
Proizvodstvo na shokoladovi bonboni Sofia
Proizvodstvo ot shokolad Sofia
Производство от шоколад София
Animeks 98
бонбони Дръвчета
bonboni Druvcheta
Производство на сладки изделия София

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !