Проверена

ЛАКМОС ТРАВЕЛ Отличен избор

Туризъм > Круизи
Начало Туризъм Круизи ЛАКМОС ТРАВЕЛ

ЛАКМОС ТРАВЕЛ

„Лакмос Травел“ ООД е фирма, чиято основна дейност е свързана с фериботен транспорт и е един от главните представители за страната. Фериботните компании, с които „Лакмос Травел“ работи, са позиционирани в Италия, Испания, Гърция, Малта, Мароко и много други средиземноморски държави. За нас е чест партньорите ни да са едни от най-висококачествените фериботни компании. Използвайте нашите фериботи и пътувайте сигурно и комфортно с автобомила или камиона си.

 Посетете официалния сайт на фирмата - www.lakmostravel.com, за да се възползвате от предлаганите услуги. Можете бързо и лесно да направите резервация онлайн, да купите билет и карго. Ще откриете всички възможни дестинации и маршрути. Ще получите консултация на високо ниво и отговори на всичките си въпроси. За нас клиентите са от първостепенно значение, ние работим за вас, за вашето удобство и комфорт. Стремим се да ви предложим най-доброто на максимално ниски цени.

 Системата за онлайн резервации е изключително удобна за използване. Въведени са всички цени и разписания според вашето търсене. Посочете дата, час, пристанище и всички нужни подробности и открийте възможно най-подходящия избор за вас. Запазените места са гарантирани!

 Екипът на „Лакмос Травел“ ще ви помогне да осъществите лесно вашето пътуване, независимо дали е с туристическа, с бизнес или с търговска цел. Ние ви осигуряваме изключително разнообразни програми. Не се колебайте! Възползвайте се! 

Тагове

Екскурзия с ферибот София
Samoletni bileti Sofia
Фериботни Билети София
Ekskurzia s feribot Sofia
Фериботни пътувания София
Feribotni Bileti Sofia
Самолетни билети София
Feribotni putuvania Sofia

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !