Проверена

ЛАКМОС ТРАВЕЛ Отличен избор

Туризъм > Круизи
Начало Туризъм Круизи ЛАКМОС ТРАВЕЛ

ЛАКМОС ТРАВЕЛ

„Лакмос Травел“ ООД е фирма, чиято основна дейност е свързана с фериботен транспорт и е един от главните представители за страната. Фериботните компании, с които „Лакмос Травел“ работи, са позиционирани в Италия, Испания, Гърция, Малта, Мароко и много други средиземноморски държави. За нас е чест партньорите ни да са едни от най-висококачествените фериботни компании. Използвайте нашите фериботи и пътувайте сигурно и комфортно с автобомила или камиона си.

 Посетете официалния сайт на фирмата - www.lakmostravel.com, за да се възползвате от предлаганите услуги. Можете бързо и лесно да направите резервация онлайн, да купите билет и карго. Ще откриете всички възможни дестинации и маршрути. Ще получите консултация на високо ниво и отговори на всичките си въпроси. За нас клиентите са от първостепенно значение, ние работим за вас, за вашето удобство и комфорт. Стремим се да ви предложим най-доброто на максимално ниски цени.

 Системата за онлайн резервации е изключително удобна за използване. Въведени са всички цени и разписания според вашето търсене. Посочете дата, час, пристанище и всички нужни подробности и открийте възможно най-подходящия избор за вас. Запазените места са гарантирани!

 Екипът на „Лакмос Травел“ ще ви помогне да осъществите лесно вашето пътуване, независимо дали е с туристическа, с бизнес или с търговска цел. Ние ви осигуряваме изключително разнообразни програми. Не се колебайте! Възползвайте се! 

Тагове

Feribotni putuvania Sofia
Фериботни Билети София
Feribotni Bileti Sofia
Самолетни билети София
Samoletni bileti Sofia
Фериботни пътувания София
Ekskurzia s feribot Sofia
Екскурзия с ферибот София

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !