Проверена

Къща за гости "Панорама 3D" Вършец Отличен избор

Туризъм > Къщи за гости
Начало Туризъм Къщи за гости Къща за гости "Панорама 3D" Вършец

Къща за гости "Панорама 3D" Вършец

Представяме ви къща за гости „Панорама 3D”. Тя се намира в град Вършец, област Монтана. Мястото е чудесно за почивка, която можете да съчетаете с разходка из близките забележителности. Някои от най-известните са: местността „Водопада“, Художествената галерия, Общинският музей. Градът е популярен с минералните си извори и лечебните свойства на водата.

Къща за гости „Панорама 3D” е с капацитет от 19 места. Сградата е просторна, на два етажа, има и сутеренно ниво. Първият етаж на къщата разполага с тоалетна, трапезария с голяма маса (за 22-ма души), кухня с бар-плот. Трапезарията е изключително уютна и подходяща за вечеря със семейството или за празненства с приятели. Има камина, която е символ на любимите на всички студени зимни вечери, прекарани на топло вкъщи с чаша чай или вино в ръка. В трапезарията има остъклена врата с две крила, която води до верандата. На същия етаж се намират и спалните. Те са две и разполагат със самостоятелни бани.

Верандата на къщата е красива и просторна. Тя е покрита с навес и с терасата от втория етаж, които я предпазват от вятъра, дъжда и снега. Изгледът от тази част на къщата спира дъха! Невероятен панорамна гледка над град Вършец. Погледите стигат до трите първенци по височина в Западна Стара планина – връх Миджур, връх Ком и Тодорини кукли. Истинска „Панорама 3D” и магията на природата слети в едно! Близо до вратата на верандата се намира и огнището. Там има четири маси за хранене – една за десет души и три за по четирима. 

        3D

Така стигаме и до втория етаж на къщата. Той също е просторен и изключително уютен. Тук ще откриете голяма дневна, която е чудесно място за релаксиране и разговори. Има удобни места за сядане. От тук също може да станете свидетели на панорамната гледка – остъклени витрини са разположени от западната и от южната част на стаята. Терасата е чудесно допълнение към този етаж на къщата и я прави още по-просторна. За тези от вас, които имат нужда от интернет или място, където да проведат важна кореспонденция, е предвиден нашият „интернет кът“. На вторият етаж има три спални, като към всяка от тях има баня и тоалетна.

Къщата се отоплява с котел на твърдо гориво и разполага с два бойлера по 200 л. Верандата има маси, столове и огнище. В кухнята ще намерите всички уреди и кухненски принадлежности, за да се чувствате като в собствения си дом – мивка, два хладилника, фризер, печка (фурна, котлон), микровълнова печка, кана за затопляне на вода. В кухненските шкафове ще намерите – чаши, чинии, вилици, лъжици, ножове, купи, кани, тенджери, тигани, тави и т.н. Освен с маси за общо 24 души, трапезарията разполага и с голям телевизор и интернет. Тук са и петте спални помещения, а в баните и тоалетните има всичко необходимо: тоалетна хартия, сапун, кърпи. В спалните има дивани, които се разтягат и са удобни за спане на двама души.

Къща за гости „Панорама 3D” е модерна, построена по най-високите изисквания, изградена така че да ви предостави най-доброто и комфортно място за почивка. Тук има абсолютно всичко, от което се нуждаете, за да прекарате времето си пълноценно, зареждащо и приятно. 

Тагове

Къща за гости Берковица
Почивка Вършец
Къща за гости Панорама 3D Вършец
Kushta s panoramen izgled Vurshec
Хотел Монтана
Kushta pod naem Vurshec
Noshtuvki Vurshec
Къща с панорамен изглед Вършец
Къща под наем Вършец
Hotel Belogradchik
Kushta za gosti Berkovica
Nastanavane Vurshec
Kushta za gosti Vurshec
Хотел Вършец
Къща за гости Белоградчик
Семейна почивка Вършец
Kushta za gosti Vurshec
Kushta za gosti Panorama 3D
Настаняване Вършец
Turizum Vurshec
Къща за гости Панорама 3D
Нощувки Вършец
Kushta za gosti Panorama 3D Vurshec
Hotel Montana
Къща за гости Вършец
Semeina pochivka Vurshec
Хотел Белоградчик
Hotel Vurshec
Hotel Berkovica
Къща за гости Монтана
Kushta za gosti Montana
Къща за гости Вършец
Pochivka Vurshec
Хотел Берковица
Туризъм Вършец
Kushta za gosti Belogradchik

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !