Проверена

Кортина94 - Интериорен Дизайн Отличен избор

Услуги > Интериорни решения
Начало Услуги Интериорни решения Кортина94 - Интериорен Дизайн

Кортина94 - Интериорен Дизайн

 Ако искате да имате най-красивите и най-стилни пердета, корнизи, завеси, килими в дома, в офиса или където и да е – изберете „Кортина 94“. Ще бъдете очаровани не само от разнообразието, което ще ви предложим, но и от висококачествените ни артикули.


 За да се чувствате уютно вкъщи или на работа е нужно да сте заобиколени от приятна обстановка, а красивото обзавеждане е неизменна част от тази обстановка. Нежни или ярки цветове, фини материи, интересни шарки и декорации – това и какво ли още не ще откриете при нас. Вие избирате онова, което ви харесва, а ние ви го осигуряваме. Заедно с нас ще успеете да дома, офиса или вилата в едно приказно място.

 Нашите клиенти винаги са на първо място за нас. Отнасяме се с приятелско, но в същото време с професионално отношение към всеки един от вас. Вие имате възможността да изберете дизайна и модела, които ви допадат най-много. В случай че се затруднявате и имате нужда от съвет – винаги може да се обърнете към нас за професионална помощ. Ние сме насреща, за да отговорим на вашите въпроси и запитвания. След като вече сте избрали какво искате – останалото е наша работа. Ще вземем размерите, квалифицираният ни персонал ще ушие артикула, а също и ще го закачим/монтираме/поставим.

 Ние сме доволни, когато вие сте доволни! 

     94
 
 Вече споменахме за разнообразието и качеството на артикулите ни. Но освен всичко това, трябва да добавим и, че те са на достъпни и разумни цени. А какво по-хубаво от високо качество на добра цена? Тук има избор за всеки вкус и стил – прекрасни цветове, разнообразни декорации, сатенени, копринени и всякакви други артикули. Изберете онова, което ви допада най-много и превърнете дома си или офиса в едно по-приятно място и уютно местенце. Изисканото обзавеждане вече не е мираж, благодарение на нас и нашите продукти!

 Килими от кожа или вълна, сатенено спално бельо, стилни корнизи, пердета и завеси за баня, хавлии и кърпи, меки одеала, покривала за легла и други мебели, покривки за маса – огромен избор от красиви продукти, които ще придадат един съвсем друг вид на стаята. Човек от нашия екип ще ви помогне да изберете най-подходящите артикули за вас и да останете максимално доволни от избора.

 Поредното предимство при нас е, че можете да тествате покупката си на място, за да сте сигурни в нейното качество. Така ще бъдете напълно убедени дали това е подходящият продукт, от който имате нужда и който желаете. Това е възможност, от която няма как да се възползвате ако поръчате по каталог.

 „Кортина 94“ Ви очаква, за да изберем заедно перфектното обзавеждане за дома, офиса, вилата или друго място. Независимо дали ще заложите на семплите и изчистени неща или ще предпочетете нещо по-екстравагантно и нетипично – нашият магазин е вашето място. Ние ще изпълним всяка ваша поръчка и ще задоволим и най-нестандартните желания. Посетете ни и се потопете в магията на красотата, цветовете и стила. Тук ви очакват усмихнат персонал, готов да отговори на вашите запитвания и да ви даде добър съвет. Не се колебайте – доверете ни се и няма да останете разочаровани!

 Магазини „Кортина 94“ ще откриете в град София и в град Сандански. В столицата се намираме на булевард „Братя Бъкстон“ № 31, а в Сандански ще ни откриете на улица „Христо Смирненски“ № 13. Можете да се свържете с нас и на имейл адреса ни – [email protected] , ако имате въпроси и запитвания относно някой артикул или поръчка. 


Тагове

Tekstil za dekoracia i damaski
Хавлиени кърпи и халати
Havlieni kurpi i halati
Интериорен Дизайн
Детска колекция
Постелки за баня
Perdeta
Спално бельо
Плажни кърпи
Одеала и покривала
Plazhni kurpi
Пердета
Корнизи
Килими
Postelki za bana
Interioren Dizain
Kortina 94
Spalno beluo
Кортина 94
Kilimi
Покривки за хранене
Текстил за декорация и дамаски
Pokrivki za hranene
Detska kolekcia
Kornizi
Odeala i pokrivala

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !