Проверена

Каравани "Алекс" Отличен избор

Туризъм > Къмпинги
Начало Туризъм Къмпинги Каравани "Алекс"

Каравани "Алекс"

Представяме ви каравани „Алекс” – база за отдих!

Защо да изберете каравани „Алекс” за своята почивка?

Ние смятаме, че всеки заслужава вълнуващи преживявания, всеки има нужда от почивка и всеки трябва да получи най-доброто. Знаем какво ни предлагат обичайните хотели, къщи за гости, вили и т.н. – всички досущ еднакви и еднообразни. Ако смятате, че е дошъл моментът за нещо наистина различно – тогава вие сте на правилното място. За всички любители на приключенията, за ценителите на невероятната ни природа, за тези от вас, които обичат полъха на вятъра и допира на слънчевите лъчи. За всички авантюристи – каравани „Алекс”. Обещаваме ви, че ще се върнете отново тук!

Къде се намира базата за отдих и какво ще ви предостави?

Каравани „Алекс” са разположени в залив край брега на язовир Доспат. Язовирната стена на яз. Доспат е на около шест километра и половина от базата. Насладете се на красотата и спокойствието, които ви предлага района около един от най-големите язовири в страната. Тук сякаш се пренасяте в един друг свят и се сливате в едно с величието на природата. Независимо дали обичате просто да си почивате, да се излежавате, да четете книга и да се наслаждавате на тишината, или пък сте хора, които обичат движението и разходките – това е вашето място. Чудесни са условията и за истинските рибари – любители или професионалисти. Базата е идеалният избор и за весели компании, които обичат да се събират на сладки приказки, питиета и вкусна храна, както и за семейства с деца и двойки.

Леглова база и удобства

В базата могат да се настанят до 24 човека. Караваните са поддържани изключително добре. Може да избирате между една двуместна каравана, три триместни, две четириместни и една с места за петима. В тях ще откриете всичко необходимо за комфортния си престой. За всеки посетител е предвиден спален комплект. Във всяка каравана има самостоятелни хладилник, готварска печка, камина. Санитарният възел е общ с две тоалетни и две бани. Има топла вода и осветление.

Допълнителни услуги

Любима част от базата на нашите посетители е закритото барбекю. От него се открива страхотна гледка към язовира. Ако желаете разходка с лодка, ще ви предоставим моторна или гумена лодка по ваш избор. Тагове

Yazovir Dospat
Почивка на язовир Доспат
Туризъм Доспат
Pochivni bazi Dospat
Каравана под наем Доспат
Почивна база Доспат
Почивка в Доспат
Уикенд Доспат
Почивни бази Доспат
Pochivna baza Dospat
Turizam Dospat
Язовир Доспат
Семейна почивка Доспат
Bryag Yazovir Dospat
Pochivka v Dospat
Бряг Язовир Доспат
На брега на Доспат
Настаняване Доспат
Нощувки Доспат

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !