Проверена

Каравани "Алекс" Отличен избор

Туризъм > Къмпинги
Начало Туризъм Къмпинги Каравани "Алекс"

Каравани "Алекс"

Представяме ви каравани „Алекс” – база за отдих!

Защо да изберете каравани „Алекс” за своята почивка?

Ние смятаме, че всеки заслужава вълнуващи преживявания, всеки има нужда от почивка и всеки трябва да получи най-доброто. Знаем какво ни предлагат обичайните хотели, къщи за гости, вили и т.н. – всички досущ еднакви и еднообразни. Ако смятате, че е дошъл моментът за нещо наистина различно – тогава вие сте на правилното място. За всички любители на приключенията, за ценителите на невероятната ни природа, за тези от вас, които обичат полъха на вятъра и допира на слънчевите лъчи. За всички авантюристи – каравани „Алекс”. Обещаваме ви, че ще се върнете отново тук!

Къде се намира базата за отдих и какво ще ви предостави?

Каравани „Алекс” са разположени в залив край брега на язовир Доспат. Язовирната стена на яз. Доспат е на около шест километра и половина от базата. Насладете се на красотата и спокойствието, които ви предлага района около един от най-големите язовири в страната. Тук сякаш се пренасяте в един друг свят и се сливате в едно с величието на природата. Независимо дали обичате просто да си почивате, да се излежавате, да четете книга и да се наслаждавате на тишината, или пък сте хора, които обичат движението и разходките – това е вашето място. Чудесни са условията и за истинските рибари – любители или професионалисти. Базата е идеалният избор и за весели компании, които обичат да се събират на сладки приказки, питиета и вкусна храна, както и за семейства с деца и двойки.

Леглова база и удобства

В базата могат да се настанят до 24 човека. Караваните са поддържани изключително добре. Може да избирате между една двуместна каравана, три триместни, две четириместни и една с места за петима. В тях ще откриете всичко необходимо за комфортния си престой. За всеки посетител е предвиден спален комплект. Във всяка каравана има самостоятелни хладилник, готварска печка, камина. Санитарният възел е общ с две тоалетни и две бани. Има топла вода и осветление.

Допълнителни услуги

Любима част от базата на нашите посетители е закритото барбекю. От него се открива страхотна гледка към язовира. Ако желаете разходка с лодка, ще ви предоставим моторна или гумена лодка по ваш избор. Тагове

На брега на Доспат
Turizam Dospat
Почивка в Доспат
Pochivni bazi Dospat
Туризъм Доспат
Почивни бази Доспат
Семейна почивка Доспат
Каравана под наем Доспат
Почивка на язовир Доспат
Настаняване Доспат
Бряг Язовир Доспат
Уикенд Доспат
Язовир Доспат
Yazovir Dospat
Почивна база Доспат
Bryag Yazovir Dospat
Pochivna baza Dospat
Pochivka v Dospat
Нощувки Доспат

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !