Проверена

98 НУ "Св. Св. Кирил и Методий" Гр. София Отличен избор

Образование > Училища
Начало Образование Училища 98 НУ "Св. Св. Кирил и Методий" Гр. София

98 НУ "Св. Св. Кирил и Методий" Гр. София

Сградата на 98 Начално училище „Св. св. Кирил и Методий“ се намира в град София. То отваря врати през 1894г. По това време на същото място се е помещавал и манастирът „Св. пророк Илия“.

Училището се стопанисва от общината. Учениците, които се обучават в него са от квартал кв. „Илиянци“, както и от други столични квартали в околността. При нас се обучават деца от шест до десет годишна възраст.

98 НУ „Св. св. Кирил и Методий“ е училище с ясни цели и с мисия. Тук децата не просто учат уроците си, тук те поставят едно така важно за тях начало. Те правят първите си стъпки в общуването и в опознаването на себе си. За нас е изключително важно учениците да започнат да бъдат по-отговорни, по-дисциплинирани и по-благодарни. Да се научат  кое е истински важното и да изградят своите собствени ценности. Освен това, в нашето училище, ние държим на спорта и изкуството. Включваме в програмата различни дейности в тази насока и подтикваме всяко дете да развива таланта и потенциала си. Материалната база отговаря на всички изисквания и е пригодена за нуждите на малчуганите. Разполагаме с всичко нужно за качественото обучение на вашите деца.

За нас е важно да разнообразяваме наложената програма. Стремим се ежедневно да подобряваме собствените си методи на преподаване, да използваме интерактивни методи и нови техники за учене. Чрез много забавни игри се опитваме да достигнем до децата и да им покажем, че ученето може да бъде лесно и приятно. Когато те се научат сами да наблюдават, изследват, да пробват и да грешат – тогава ние знаем, че сме свършили добре работата си.

Както вече споменахме, спортът е от голяма важност за нас. За да имат учениците повече възможности, им предлагаме избор между спортните клубове към училището. Разполагаме с такива по Таекуондо и Художествена гимнастика.

http://abcat.bg/company/view/8t7uwe8/Bylgarsko-Obedinenie-po-Taekuondo-

http://abcat.bg/company/view/voka9h4/Sporten-klub-po-hudozhestvena-gimnastika-

Тагове

Обучение София Надежда
обучение на ученици София 2016
училища София
училище Св.Св. Кирил и Методий
начално училище София Надежда
прием на ученици София Илиянци
начално училище в София Илиянци
училище Илиянци
прием на ученици София
обучение на деца от 1 до 4 клас начално училище София Илиянци
Прием на ученици София Надежда
прием първи клас София Илиянци

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !