Проверена

Хотел "Тракия" Пазарджик Отличен избор

Туризъм > Хотели
Начало Туризъм Хотели Хотел "Тракия" Пазарджик

Хотел "Тракия" Пазарджик

 Хотел „Тракия“ се намира в град Пазарджик – ще го откриете на удобно, централно място – площад „Възраждане“. В близост са големи хранителни магазини, търговски сгради, кафенета, ресторанти, сградата на общината, някои от забележителностите на града. Хотелът предлага на своите гости единичи и двойни стаи, както и просторни апартаменти. Помещенията са съвременно обзаведени и оборудвани с всичко нужно за вашия благоприятен престой. Може да се възползвате и от допълнителни услуги, за да бъде прекараното време при нас още по-приятно. Всяка стая има баня, тоалетна, ТВ, климатик, минибар, телефон. В допълнителните услуги са включени: пране + сушене, паркинг, информация за градския транспорт и други превози, както и възможност за организирано посещение на забележителности.

 Част от хотел „Тракия“ е туристическо бюро, където ще намерите подробна информация за предлагани екскурзии в България и в други страни. Там ще откриете билетен и информационен център, ще можете бързо и лесно да направите резервации, предлага се и услугата превод и легализация.

 Заповядайте в бар-клуб § 22. Чудесно място за забавление и релакс. Залата е с капацитет 80 места, а част от нея е и лятна градина, която разполага с още 80 места.

 Ресторант „Тракия“ е подходящ избор за всякакви мероприятия, поводи, събития. Той ви предлага просторно място, от което са част две търговски зали с 370 места и една чудесна тераса-градина със 120 места. Ще очароваме вас и вашите гости с изкусителни ястия, част от богатата ни кухня, безупречо обслужване и много добро настроение. Готови сме да организираме вашето мероприятие, независимо дали става въпрос за абитуриентски бал, рожден ден, коктейл, детско парти, фирмено парти и т.н. Ресторант „Тракия“ предлага опцията за кетъринг и може да ви подсигури не само вкусна храна, а и украна, диджей, видео заснемане.

 Хотел „Тракия“ очаква своите гости!

Тагове

конферентна зала в Пазарджик
pochivka v Pazardzhik
хотел в безжичен интернет в Пазарджик
почивка в Пазарджик
Хотел Тракия
Хотели Пазарджик
hotel v Pazardzhik
semeina vakancia v Pazardzhik
seminari v Pazardzhik
семинари в Пазарджик
restorant v Pazardzhik
семейна ваканция в Пазарджик
Hoteli Pazardzhik
hotel v bezzhichen internet v Pazardzhik
хотел в Пазарджик
konferentna zala v Pazardzhik
ресторант в Пазарджик
Hotel Trakia

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !