Проверена

Градински Център Зелена Линия ООД Отличен избор

Услуги > Озеленяване и градинарство
Начало Услуги Озеленяване и градинарство Градински Център Зелена Линия ООД

Градински Център Зелена Линия ООД

 Градински център е фирма, която ще ви предложи всичко нужно за вашия двор и градина. Основните ни дейности включват продажба на различни продукти и услуги в сферата на озеленяването и поддръжката на открити площи и обекти.

 Собственици сме на верига магазини, в които може да откриете и най-малкия детайл за перфектния двор и градина. За любителите на градинарството предлагаме всичко, от което се нуждаете за посаждането на растения и за тяхната поддръжка, градинска техника и голямо разнообразие от семена и торове. Превърнете сивото пространство в цветна приказка. Имаме предложения и за почитателите на градинските забавления. Открийте най-качествените барбекюта, идващи директно от Америка и Канада. Освен на място в магазините ни, може да пазарувате и онлайн. Адресът е www.dvorigradina.com
Услугите, които Градински център предлага, включват проектиране, озеленяване, аранжиране и консултиране. Екипът ни се състои от ландшафтни експерти и градирани, които ще превърнат вашия двор или градина в мечтаното място. Имате нужда от проектиране на определена площ? Нашите специалисти ще изготвят индивидуален проект за вашия дом, хотел, ресторант или друго обществено място. За безупречното изпълнение на проекта ще се погрижат градинарите, които не пестят усилия и вършат работата си бързо и качествено. Ние ще осъществим всяко ваше желание, колкото и нестандартно да е то. Заедно ще обсъдим всеки детайл, а сложната работа е наша грижа.

 За декорацията на вашия двор или градина, ви предлагаме едни от най-предпочитаните и ефектни допълнения – водни съоръжения. А именно – различни видове фонтани, водни амфитеатри, водопади, басейни, езерца и много други.

 Основната цел на Градински център е да събере на едно място всичко нужно за перфектния двор и градина. Очакваме ви, за да сътворим заедно идеалното място!

Тагове

Напоителни системи Пловдив
Gradinski tehnika Plovdiv
Градинарство Пловдив
Aksesoari za gradinata Plovdiv
bbq
Napoitelni sistemi Plovdiv
Градински център Пловдив
Zelena Linia Plovdiv
Gradinski centur Zelena Linia
bbq
Градински инструменти Пловдив
Sudove za cveta Plovdiv
Съдове за цветя Пловдив
Barbekyu
Аксесоари за градината Пловдив
Gradinski centur Plovdiv
Ozelenavane Plovdiv
Барбекю
Озеленяване Пловдив
Gradinarstvo Plovdiv
Зелена Линия Пловдив
Градински Център Зелена Линия
Градински техника Пловдив
Gradinski instrumenti Plovdiv
Поливни системи Пловдив
Polivni sistemi Plovdiv

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !