Проверена

Gloria Mar - Sofia Отличен избор

Забавления > Заведения
Начало Забавления Заведения Gloria Mar - Sofia

Gloria Mar - Sofia

Изискана обстановка, висококачествено обслужване и вкусна кухня – всичко това ще откриете при нас в ресторант „Глория Мар“. Благодарение на всички тези предимства ние успяхме да се разрастнем и отворихме ресторанти в различни градове. Освен в столицата, наши заведения има в някои от най-посещаваните градове по българското черноморие, а и в един от най-известните ни зимни курорти.

Ястията, които предлага нашият ресторант са най-разнообразни, но има едно нещо, което свързва всички тях – превъзходният вкус. Готвачите ни са изключителни професионалисти и много от тях имат опит в други страни като САЩ, Италия и други. Освен с професионализъм обаче, те готвят със страст и любов.

Често сменяме менюто, за да не омръзва на нашите клиенти и да се наслаждават всеки път на нещо различно. Но наша запазена марка са морските специалитети – миди, калмари, октопод, омар и най-различни видове прясна риба. Ще откриете храни от различни по националност кухни. А за традиционалистите предлагаме и български ястия. 

Знаем, че едно хранене никога не е завършено без десерт. Затова му обръщаме огромно внимание. Ще се насладите на най-различни торти, кремчета, суфлета, чийзкейк.

Ще ви предложим и богат асортимент от изискани вина, подходящи за всеки вкус.

Ресторантите от веригата „Глория Мар“ се намират на леснодостъпни и удобни места. В зимния курорт Пампорово ще ни откриете в „Пампорово Централ Вип Резиденция“. А в Несебър се намираме в Стария град на улица „Крайбрежна“. В столицата местоположението ни е на улица „Шипка“. 

Отпразнувайте при нас своите празници и важни събития. Ще ви осигурим транспорт, а в случай че сте със собствен автомобил – нашият персонал ще го паркира. Не се тревожете за нищо, защото ние сме помислили за всичко!

Ресторантът може да приеме до сто души. А за летните месеци предлагаме красива градина с 50 места.  

Тагове

Ресторант София
evropeiska kuhna Sofia
Рибен ресторант София
европейска кухня София
Прясна черноморска риба
eliten restorant Sofia
obedno menyu Gloria Mar Sofia
средиземноморска кухня София
Изискан ресторант София
Iziskan restorant Sofia
обедно меню Глория Мар София
елитен ресторант София
sredizemnomorska kuhna Sofia
Ресторант Глория Мар
veriga restoranti Sofia
Prasna chernomorska riba
верига ресторанти София
Riben restorant Sofia
Restorant Sofia
Restorant Gloria Mar

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !