Проверена

Комплекс "Предел хът" Разлог Отличен избор

Туризъм > Комплекс
Начало Туризъм Комплекс Комплекс "Предел хът" Разлог

Комплекс "Предел хът" Разлог

„Предел хът“ е новото име на познатата хижа „Предел“ в Разлог. Мястото е изцяло обновено и модернизирано, за да предложи на своите гости едно страхотно изживяване в приятна обстановка. Комплексът се намира в планинската седловина Предел, разделяща Пирин и Рила. Мястото ще ви предложи уникална гледка, свеж въздух и величествена природа. Насладете се на всичко това, почивайки си в уютните и комфортни хотелски помещения.

Хотелът може да приеме до 30 души, разпределени в 13 стаи. Стаите за настаняване в комлекса са двойки, тройки и четворки като в някои от тях има възможност за поставяне на детско креватче. Отопляват се с централно парно. Всички спални помещения имат самостоятелна отопляваща се баня и тоалетна с винаги налична топла вода. Стаите са оборудвани с телевизор и в тях има свободен достъп до интернет. Помещенията са уютни, чисти и винаги добре поддържани от персонала на хотела, за да може вие да се чувствате отлично.

Посетителите на хотела могат да използват напълно оборудвана кухня, където сами да си сготвят вкусни специалитети за трапезата им. Тя разполага с фурна, хладилник, микровълнова печка, скара и други уреди. Освен това, комплексът разполага с красива градина с барбекю за летните месеци. Там също имате възможност да развихрите кулинарните си умения и да се храните сред свежия въздух.

Хотелът предлага на своите гости и ресторант (механа). Имате възможност предварително да заявите менюто си. Ресторантът може да приеме до 60 души. Тук ще се насладите на вкусна българска храна и на специалитети от района. Всичко се приготвя с професионализъм и любов специално за вас и вашата компания. Освен на вкусната храна, ние държим и на качествените напитки. Настанени удобно в механата или в градината, вие ще се наслаждавате на любимото си питие – алкохолно или безалкохолно, няма значение.

Помислили сме и за най-малките посетители на хотела. За тях сме осигурили площадка за игри. Там те ще могат да се забавляват и да лудуват със свои връстници, докато вие се наслаждавате на почивката си.

За да не се притеснявате за сигурността на вашия автомобил, предлагаме паркинг (без допълнително заплащане), където да паркирате колата си. Slider 1
За да не ви е скучно по време на престоя и да се забавлявате искрено, комплексът може да ви предложи различни развлечения. Някои от тях са – яздене на кон, каране на велосипед в планината, наем на АТВ, излети сред красивата природа, разглеждане на забележителностите и обектите, намиращи се на близо. При нас имате възможността да направите ваканцията си максимално интересна и да се впуснете в луди приключения.

Независимо дали търсите мято за спокойна и релаксираща почивка със семейството или искате да се забавлявате с приятели – „Предел хът“ е подходящ избор за вас. Освен това, мястото е идеално за бизнес срещи и събирания с колегите. Тук ще откриете всичко, което от което имате нужда. Усмихнатият ни персонал ще ви посрещне топло и ще се погрижи за безпроблемния ви и приятен престой. Те ще са насреща за вас по всяко време, за да не ви липсва нищо. Потопете се в един „планински рай“ и се откъснете от шумното и забързано ежедневие. Насладете се на времето с близките и приятелите си, заобиколени от приятна атмосфера, стилен интериор и красива природа. Всичко това ще откриете в комплекс „Предел хът“ в Разлог.

Един от поводите ни за гордост е конната база към комплекса. Тук почитателите на конния спорт и хората със спортен дух имат възможността да му се насладят изцяло. Базата отглежда красиви коне, които можете да яздите. Те са 12 на брой и могат да бъдат яздени, както от хора с опит в ездата, така и от такива, които за първи път се качват на кон.

В случай че, имате огромното желание да яздите, но никога не сте го правили – сега е моментът да го направите! Ние предлагаме уроци по езда за начинаещи. В базата работи професионалист в областта, който ще ви преподаде първите уроци в ездата. С негова помощ ще направите първите си стъпки в язденето и по-важното – ще се насладите на този вид спорт.

Ездата представлява истинско удоволствие и забавление. Впуснете се в това приключение със своята компания или сами и ще изпитате много приятни емоции. Ако решите да яздите заедно със своите приятели, ще се възползвате от намаление в цената на офертата. Осигуряваме ви и превоз до конната база и всички атрибути и принадлежности, които ще ви трябват за едно безопасно и приятно яздене.

Конете, които се отглеждат при нас са приспособими както към опитни ездачи, така и към ездачи без опит. Животните са тренирани и могат да издържат на дълги разстояния. Също така, те без проблем преминават планинските маршрути и пътеки. За да яздите, трябва да си запишете час. Тагове

Predel hut Razlog
Нощувки хижа Предел
hizha Predel
Туризъм Разлог
Konna baza Predela
Комплекс Предел хът Разлог
Предел хът Разлог
хижа Предел
Predela
Хижа Разлог
Predel hut
Hizha Razlog
Хижа конна база Предел
Конна база Разлог
Предел хът
Turizum Predela
Предела
Конна база Предела
Туризъм Предела
Konna baza Razlog
Noshtuvki hizha Predel
Turizum Razlog
Комплекс Предел хът
Hizha konna baza Predel
Kompleks Predel hut Razlog
Kompleks Predel hut

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !