Проверена

Ер Ес Те ЕООД Отличен избор

Услуги > Техника под наем
Начало Услуги Техника под наем Ер Ес Те ЕООД

Ер Ес Те ЕООД

Фирмата е създадена още през 1993 година. С времето дейността на дружеството се насочва към индустриалната техника и през 1997 година окончателно се установяваме като доставчик и сервиз на оборудване за сгъстен въздух и вакуум.Още от самото начало работим с един от водещите производители на компресори в Европа – RENNER GmbH Kompressoren.От 2003 година ставаме изключителен представител на немския производител на вакуумна техника Gebr. Becker GmbH. Следва включването ни в световната сервизна мрежа на испанската Pedro Gil SA.Днес в списъка на нашите партньори са Gardner Denver Drum Ltd. – компресори за пневмотранспорт, и Gardner Denver Schopfheim GmbH – газови компресори.

Философия и цели

Гъвкавата структура на ЕР ЕС ТЕ ЕООД позволява висока ефективност и оптимално разпределение на енергията при преследване на основната ни цел. А именно – да подсигурим на нашите клиенти комплексна услуга по отношение на доставката, монтажа, гаранционното и следпродажбено обслужване, както и сервиза на техниката, свързана със сгъстен въздух и вакуум. Държим на дългосрочни партньорски взаимоотношения, както с нашите клиенти, така и с доставчиците ни.Ние знаем, че се нуждаете от високо качество на разумна цена и именно там се фокусират нашите усилия.

Ер Ес Те ЕООД е дружество, което предлага на своите клиенти вакуумпомпи, въздуходувки, индустриални компресори, компресори за пневмо транспорт, изсушители.Осигурява висококачествен гаранционен и извънгаранционен сервиз на всички предлагани продукти. Нашият технически персонал е обучен и квалифициран за работа с широка гама от използваните марки компресорна и вакуум техника.Мобилните сервизни екипи могат да извършват ремонтни дейности, както в нашия сервиз, така и на място в удобно за клиента време.Разполагаме с богати складови наличности за най-популярните консумативи и резервни части:
 • въздушни и маслени филтри;
 • сепаратори;
 • графитни и текстолитни ламели за Вашите помпи;
 • филтри за графитен прах;
 • резервни части на склад или с бърза доставка за Вашия спешен ремонт.
Дружеството е част от световната сервизна мрежа на PEDRO GIL S.A. – водещ испански производител на въздуходувки и помпи с общо индустриално приложение.Компанията предлага широка гама от техника, обезпчаваща необходимостта от въздух на всяко производство: Вакуумпомпи и въздуходувки - на Gebr. Becker GmbH - Германия, и испанската Pedro Gil S.A.;
 • Комбинирани помпи, производство на Gebr. Becker GmbH;
 • Индустриални винтови компресори - с известната немска марка RENNER;
 • Компресори за пневмо транспорт на водещия британски производител Gardner Denver Drum Ltd.
Фирмата предлага всички необходими аксесоари и елементи за Вашата компресорна или вакуум система.Сервиз: „Ер Ес Те“ ЕООД осигурява висококачествен гаранционен и извънгаранционен сервиз на всички предлагани продукти. 
●      Нашият технически персонал е обучен и квалифициран за работа с широка гама от използваните марки компресорна и вакуум техника. 
●      Мобилните сервизни екипи могат да извършват ремонтни дейности, както в нашия сервиз, така и на място в удобно за клиента време. 
●      Разполагаме с богати складови наличности за най-популярните консумативи и резервни части:
 • въздушни и маслени филтри;
 • сепаратори;
 • графитни и текстолитни ламели за Вашите помпи;
 • филтри за графитен прах;
 • резервни части на склад или с бърза доставка за Вашия спешен ремонт.
●      „Ер Ес Те“ ЕООД е част от световната сервизна мрежа на PEDRO GIL S.A.

Тагове

оборудване за вакуум
сепаратори
Ер Ес Те ЕООД
separatori
Er Es Te EOOD
оборудване за сгъстен въздух
индустриална техника София
Gebr Becker GmbH
графитни и текстолитни ламели
вакуумна техника
филтри за графитен прах
industrialna tehnika Sofia
въздушни и маслени филтри
Gebr Becker GmbH
vakuumna tehnika
filtri za grafiten prah
oborudvane za sgusten vuzduh
oborudvane za vakuum
grafitni i tekstolitni lameli
vuzdushni i masleni filtri

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !