Проверена

Енергия - Марваков Отличен избор

Услуги > Електроснабдително оборудване
Начало Услуги Електроснабдително оборудване Енергия - Марваков

Енергия - Марваков

ЕНЕРГИЯ - МАРВАКОВ присъства 26 години на българския пазар като производител на електроагрегати с индустриално приложение. Занимава се с проектиране, производство, автоматизиране, монтаж и сервиз на електроагрегати, ремонт и поддръжка на дизелови двигатели, електрогенератори и автоматика. Всички типове електроагрегати произвеждани във фирмата се окомплектоват с елементи доказали своята надеждност.
Фирмата предлага напълно окомплектовани системи, включително и табла за автоматично и полуавтоматично управление, както и възможности за дистанционна диагностика и управление.

През последните години с развитието на телекомуникациите се разви и приложението им в управлението на машините, в това число и на електроагрегатите. Все по - често управлението на агрегата се извършва през мрежа (Internet, LAN) или чрез двустранна SMS връзка. Това се указва най - удобният и бърз начин за получаване на информация от агрегата и управлението му при отдалечени обекти с висока степен на отговорност.

ЕНЕРГИЯ-МАРВАКОВ изнася агрегати с управление през интернет мрежа като множеството от тях се ползват в обекти на телекомуникационни оператори.

Другото направление, в което фирмата работи, е паралелната работа на два или повече електроагрегата. Това се налага при особено отговорни мероприятия, при които е недопустимо прекъсването на захранването – пример, за което са концертите през лятото на 2010г. с участието на световно известните групи Металика, Рамщайн и др. Двудневните концерти бяха осигурени с два електроагрегата всеки с мощност 440kVA, работещи в паралел, което гарантираше електрозахранването на телевизионната станция, предаваща на живо концерта в 32 страни в цял свят.
 TWIN Pack системата предоставя сигурно непрекъснато електрозахранване чрез комбиниране на два електроагрегата. Показаната на снимките /снимките на синия амион/ TWIN Pack система е оборудвана с два броя електроагрегати, монтирани в камион, с възможност за работа в паралел, плавно прехвърляне на мощността (товара) от единия към другия и обратно. Всичко това може да бъде извършвано автоматично – по зададен алгоритъм, ръчно – чрез управление на контролерите и дистанционно с помощта на компютър или телефон. Контейнерът осигурява не само защита на машините от околната среда, а и защита на околните от шума. Електроагрегатите са оборудвани с последно поколение двигатели и се управляват с контролери произведени от водещи в този сектор фирми.

В областта на електроагрегатите с мощност над 440kVA, ЕНЕРГИЯ-МАРВАКОВ си сътрудничи успешно с германската фирма ENDRESS, като крайният продукт се оформя в базата на фирмата. В областта на малките дизелови електроагрегати ЕНЕРГИЯ-МАРВАКОВ е официален представител на германската фирма HATZ-DIESEL.

От италианската фирма SINCRO се доставят генератори. А двигателите IVECO се доставят от италианската фирма BIMOTOR.

Особено внимание във фирмата се обръща на сервизното обслужване на машините, което е едно от условията за безотказна и надеждна работа на всяко изделие. Във фирмата е организирана сервизна мобилна група от обучени специалисти, разполагащи с техника и знания за сервизиране на всякакъв тип електроагрегати.

Фирмата е внедрила система за управление на качеството, която е разработена така, че да отговаря на изискванията на ISO 9001:2008 и на изискванията на специфичните стандартизационни и нормативни документи.
 Ние предлагаме на нашите клиенти не само стандартни, но и нестандартни решения. Под мотото Конфигурирайте с нас вашият електроагрегат ние показваме, че клиентът няма да получи машина от конфекцията, а машина съобразена с всички негови изисквания и възможности. Идвайки при нас клиентът има възможност да получи точно това,от което има нужда.
Нашата стратегия е да се отличим от конкуренцията с високо качествени продукти. Затова разчитаме на подкрепата на нашите основни партньори и доставчици, които също залагат на високото качество.

Тагове

generatori
генератори
генератор
generator

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !