Проверена

ДИАНА КАР ЕООД Отличен избор

Услуги > Шофьорски курсове
Начало Услуги Шофьорски курсове ДИАНА КАР ЕООД

ДИАНА КАР ЕООД

 Изберете „ДИАНА КАР“ ЕООД – правилният шофьорски курс.

 Автошкола „Диана Кар“ се намира в град Ямбол и предлага шофьорски курсове за всички категории. Това включва и обучение за превоз на ADR (опасни товари). Извършват се и психологически тестове.

 Защо да изберете нас?

 За много хора започването на шофьорски курс е истинска мечта. Те чакат с нетърпение да навършат нужните години и да започнат обучението си. Често етапите, през които е нужно да се премине, са досадни за по-младите шофьори. За тях е важно просто да получат заветната шофьорска книжка. Нашата цел е да покажем на бъдещите шофьори, особено на по-младите, че шофирането може да бъде удоволствие,  но преди да стигнем до удоволствието, трябва да положим много труд, да бъдем упорити, концентрирани и да не пренебрегваме нито една стъпка. Защото шофирането е огромна отговорност. „Диана Кар“ се стреми да възпита курсистите си и да ги научи как да бъдат добри шофьори и как да спазват правилата на пътя.

 
Курсистите, преминали успешно шофьорски курс в „Диана Кар“, се превръщат в отговорни шофьори. За това допринасят и усилията на целия екип на автошколата. Те са истински професионалисти, които преминават плавно през целия материал. Наблягат на всяка подробност и не пропускат нито една част от обучението. Безопасността на пътя е приоритет за нас!


 Ще откриете автошкола „Диана Кар“ в град Ямбол. Адресът е: улица „Д-р Брънеков“ №14. Не се колебайте да се обърнете към нас! Ще ви дадем най-доброто обучение, за да може, когато останете сами на пътя, да се чувствате сигурни в знанията и уменията си. Предлагаме ви екип от професионалисти, които знаят как да подходят към всеки курсист. Те са любезни, приятелски настроени. Не се страхувайте да задавате въпроси. Бъдете любопитни и не спирайте да учите. Независимо за каква категория се записвате, ние ще ви обясним как ще се проведе обучението, колко време ще продължи, какви са изискванията.

 Обучението за придобиване на шофьорска книжка, която ви позволява „превоз на опасни товари“, протича по-малко по-различен начин. Този тип превозни средства имат специфики, които нашите инструктури ще ви разяснят.

 „ДИАНА КАР“ ЕООД ви очаква! Изберете най-добрия шофьорски курс. Не правете компромиси с обучението си. Това е важно както за самите вас, така и за всички останали на пътя. Нека заедно работим за по-доброто възпитание на шофьорите, за отговорността и сигурността. Безопасността е на първо място за нас - за целия екип и за курсистите! 

Тагове

Shofiorski prava Qmbol
Avtoshkola Qmbol
ADR курсове Ямбол
Инструктори Ямбол
Автошкола Диана Кар
Шофьорски права Ямбол
Автошкола Ямбол
Instruktori Qmbol
Шофьорски курсове Ямбол
Шофьорски права Ямбол
Shofiorski kursove Qmbol
Ucheben centur Qmbol
Учебен център Ямбол
Avtoshkola Diana kar

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !