Проверена

Детска Градина №25 "Изворче" Банкя Отличен избор

Образование > Детски градини
Начало Образование Детски градини Детска Градина №25 "Изворче" Банкя

Детска Градина №25 "Изворче" Банкя

Скътана в полите на красивата планина Люлин, Банкя е място, познато като център за рехабилитации и прегледи на хора със сърдечено-съдови проблеми.

„Изворче“ е детска градина, която се намира в Банкя. Тя се състои от две сгради – основна и филиал. Децата в градината се разделят на няколко групи в зависимост от възрастта им – първа група за тригодишните, втора група за четиригодишните, подготвителна група за децата на пет години и подготвителна група за децата на шест години.

Детската градина предлага на своите деца модернизирани стаи, художествена зала, спортен салон, плувен басейн. Стаите, които децата обитават са големи, обезопасени и отговарят на всички норми и стандарти.

Детските учители в „Изворче“ са опитни професионалисти. Всеки от тях върши работата си с любов към децата и се стреми да ги обучава и възпитава едновременно. За нас е важно, нашите деца да развият личностните си качества,таланти и заложби. Предлагаме на малчуганите различни игри и забавления в разнообразни категории. По този начин виждаме какво се харесва на всеки един от тях по отделно и това ни дава шанс да наблегнем на конкретни неща. На разположение на децата, с проблеми при говора, е професионален логопед. За часовете с него не се заплаща такса. В градината работи и лекарски екип, както и обслужващ персонал. Целият екип има за цел да помага на децата в тяхното развитие, обучение и възпитание.
-27

Децата прекарват много голяма част от ежедневието си при нас, в детската градина. Затова ние и вие – родителите, трябва да работим заедно за едно по-добро бъдеще на вашето дете. Предоставяме ви възможността да участвате в работата на детската градина като давате идеи, съвети и решения на възникнали проблеми. За тази цел можете да участвате в родителското сдружение „Щастливо детство“.

Всеки месец организираме различни мероприятия, забавления, концерти, театри, ски училище, зелено училище. Всичко това се случва с ваше съгласие и разрешение. Чрез тези занимания, вие виждате нагледно резултатите, които вашите деца постигат и уменията, които те придобиват.

Детска градина „Изворче“ е отличен избор за подготовка и първоначално обучение на вашите деца.

Тагове

Detska asla Banka
Прием на деца Банкя
Zanimalna Banka
Детска ясла Банкя
Priem na deca Banka
Detska Gradina №25 Izvorche Banka
Детска Градина Банкя
Детска Градина №25 Изворче Банкя
25 детска градина Банкя
25 detska gradina Banka
Занималня Банкя
Detska Gradina Banka

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !