Проверена

Д-р Дора Георгиева – "ВегаТест" град София Отличен избор

Услуги > Здравни услуги
Начало Услуги Здравни услуги Д-р Дора Георгиева – "ВегаТест" град София

Д-р Дора Георгиева – "ВегаТест" град София

В днешното забързано ежедневие става все по-трудно да се грижим за здравето си и не само да изглеждаме, но и да се чувстваме добре. Много са факторите, с които трябва да се преборим, за да подобрим физическото и психическото си състояние – стрес, работа, нездравословна храна и т.н. Когато не можем да се справим с тези неблагоприятни фактори сами, най-доброто решения е да потърсим помощ от специалист в тази област.

Д-р Дора Георгиева е здравен специалист и работи с най-съвременните и ефикасни методи в областта. Сред многото й постижения е и спечелената награда „Медал“ на Световния конгрес по акупунктура в Прага. Нейна основна дейност е изучаването и практикуването на все по-популярния в България Вега тест.

Д-р Георгиева създава свои собствени методи за безкръвно лечение на болка. Те се прилагат чрез манипулиране на акупунктурните точки (това са точки в човешкото тяло, като всяка една има специфичен ефект върху човешкия организъм). Чрез въздействие върху различните точки, се оказва влияние върху определени зони по тялото.
Освен за премахване на болката, могат да се използват и за лечение на различни заболявания или за цялостното подобряване на физическото и психическото състояние на човек.

  Какво представлява Вега тестът и как ни помага?

Предимствата на Вега тестът са, че той не причинява болка, не облъчва организма, не вреди на здравето ви, прецизен и практичен е. Изследването се прави чрез компютър от най-висок клас в областта на електропунктурата. Чрез специален анализ се определя поносимостта на човешкия организъм към различните видове храни, напитки, витамини и добавки. Тестът ни дава ясни резултати и ни показва към кои храни организмът ни е толерантен и към кои не.

Голям плюс е и бързото обработване на резултатите. Не е нужно да чакате дни или дори седмици, може да получите резултата от изследването си на момента! С помощта на д-р Георгиева ще разгледате и обсъдите вашия личен Вега тест и ще получите индивидуален хранителен режим.

Вега тестът е подходящ за всички, без значение пол, възраст, тегло или ръст. Ако искате да решите проблема си с наднорменото тегло или просто да се чувствате максимално добре в собственото си тяло, обърнете се към д-р Дора Георгиева и към иновационния метод Вега тест.Тагове

Какво да ядем за да сме здрави София
VegaTest Sofia
VEGA София
ВегаТест София
Здравословно хранене София
Zdravoslovno hranene Sofia
Vega test Sofia
Какво да ядем София
bioenergien test Sofia
биоенергиен тест София
Д-р Дора Георгиева
Kakvo da adem za da sme zdravi Sofia
D-r Dora Georgieva
VEGA Sofia
Kakvo da adem Sofia
Вега тест София

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !