Проверена

Частна детска градина "Mалки стъпки" – Симеоново, София Отличен избор

Образование > Детски градини
Начало Образование Детски градини Частна детска градина "Mалки стъпки" – Симеоново, София

Частна детска градина "Mалки стъпки" – Симеоново, София

В първата година след създаването си, детска градина „Малки стъпки“ представлява детски център. По-късно, след придобития лиценз от МОМН, тя вече е Частна детска градина, в която се говори на английски език. Днес тя успява да съчетае българските стандарти за образование с обучение на английски език по собствени учебни програми.

Детска градина „Малки стъпки“ се намира в софийския квартал Симеоново. До нея се стига лесно и има обособени парко места. Мястото предлага на малчуганите комфорт и спокойствие. Помещенията, в които децата се обучават и играят са големи, чисти и уютни. На разположение на децата е и добре поддържан двор с красива растителност. В него има площадка за игра с различни детски атракции. Градината разполага и със спортен салон.

В ЧДГ „Малки стъпки“ децата по цял ден говорят и общуват на английски език. Така от малки, те свикват с езика и успяват да го научат по-бързо и безпроблемно. Разбира се, ние не пренебрегваме българския език. Децата го изучават в предучилищна възраст. По този начин децата знаят два езика само на шест годишна възраст. Това е изключително полезно за тяхното личностно развитие.

Материалната база в детската градина е направена от безопасни за децата материали, които не вредят на природата. Всичко, което те използват – за обучение или за игри, помага за тяхното развитие и прогрес.Освен с отлични условия, градината ни може да се похвали и със своя екип от професионалисти и специалисти. Преподавателите се стремят да направят престоя на децата в учебното заведение приятен, но и в същото време максимално ползотворен. Нашите учители владеят английския език перфектно. Целият екип на детска градина „Малки стъпки“ работи за развитието и просперитета на възпитаниците си.

Учебното заведение предлага обучение и отглеждане за цял ден както и за половин ден. Приемаме деца на възраст от две години и половина до седем годишна възраст. Работното ни време е от 08:30 сутринта до 18:00 вечерта всеки делничен ден. Така няма да се притеснявате ако свършвате по-късно работа.

В ЧДГ „Малки стъпки“ се стремим да обгрижваме децата, за да не им липсва нищо по време на престоя. Чрез интересни методи и техники, нашите преподаватели правят обучението приятно и забавно за малчуганите. Наша основна цел е да помогнем в изграждането характера на всяко едно дете и развитието му като личност. Възпитваме у децата качества като толерантност, борбеност, доблест. Държим на дисциплината и реда. За нас е важно да насърчаваме у децата любов към знанието, любопиство към заобикалящия ги свят и не на последно място добродетелите на характера им.

През есента на 2013г. е открит филиал на детската градина в квартал Мусагеница. Проектът се изпълнява заедно с ЧЕГ „Проф. Иван Апостолов“, а крайната цел е цялостен училищен комплекс „Азбуки“. Идеята е да се създаде детска градина, училище от подготвителен клас до пети клас и езикова гимназия. Днес проектът вече е завършен и образователният комплекс функционира. 

Тагове

preduchilishtna s angliiski ezik
childcare in Sofia
Detska gradina Simeonovo
English kindergarten Sofia
angliiska detska gradina
English nursery and preschool
Английска детска градина LITTLE STEPS
English nursery and preschool
chastna detska gradina s angliiski
частна детска градина с английски
childcare in Sofia
English kindergarten Sofia
Детска градина Симеоново
Chastna detska gradina Malki stupki Simeonovo Sofia
предучилищна с английски език
Частна детска градина Mалки стъпки Симеоново София
английска детска градина
Angliiska detska gradina LITTLE STEPS

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !