Проверена

БУС БГ Отличен избор

Транспорт > Транспортни фирми
Начало Транспорт Транспортни фирми БУС БГ

БУС БГ

 
 „БУС БГ“ е компания, на която можете да се доверите. Ние трупаме опит, работим упорито и така почелим доверието на клиентите. Ние ви предлагаме не просто транспорт от точка А до точка Б, ние ви предлагаме комфорт и лукс – нявсякъде и по всяко време.

 Пътуването може да бъде наистина приятно занимание, ако се погрижите за организацията и за всички подробности както трябва. Ние можем да направим всичко това вместо вас и то по най-добрия начин. Обръщаме внимание на безопасността и на вашия комфорт. Споделете с нас какви са нуждите ви и ние ще се заемем с останалото!

 Планирате туристическо пътуване? Няма проблем! Имаме повече от 15 години опит в страната и в чужбина. От колко души се състои групата ви? Ние можем да ви предложим превозно средство от 8 до 55 места, в зависимост от бройката ви. Без значение какъв е поводът за вашето пътуване, заедно ще обсъдим всички подробности.

 Нуждаете се от транспорт за служителите си? Услугата може да бъде индивидуална или групова. Вие избирате маршрута и разписанието – останалото правим ние!

 Трансфери от всяка до всяка точка. Колкото и големи да са събитията и групите, ние ще се справим с организацията. Имаме опит в това и сме организирали превоз на над 500 души на територията на страната.

 Бизнес пътувания – ще се справим и с това, в страната и зад граница. Често за тази услуга се избират леки автомобили и други луксозни превозни средства. Ние разбираме естеството на пътуването ви, затова подсигуряваме Wi-Fi връзка по време на превоза.

 Може да наемете и кола с шофьор. Тази услуга е предпочитана сред клиенти, които имат нужда от автомобил, който да бъде на тяхно разположение по всяко времем - за час, за ден или за по-дълъг период. Ако желаете Wi-Fi връзка, моля заявете това предварително.

 Препоръчваме ви да се свържете с нас, за да уточним всички подробности, да зададете въпросите си и да организираме едно безпроблемно, приятно и комфортно пътуване. 

Тагове

Организирани туристически пътувания 2016
екскурзия в чужбина 2016
Организиране на Транспорт на служители до работа София
Наем на кола в България цени на ден
Индивидуални трансфери
Транспорт на служители от работа Надежда
Бизнес пътувания в Чужбина
Групови трансфери
Трансфери от летище до хотел

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !