Проверена

БУС БГ Отличен избор

Транспорт > Транспортни фирми
Начало Транспорт Транспортни фирми БУС БГ

БУС БГ

 
 „БУС БГ“ е компания, на която можете да се доверите. Ние трупаме опит, работим упорито и така почелим доверието на клиентите. Ние ви предлагаме не просто транспорт от точка А до точка Б, ние ви предлагаме комфорт и лукс – нявсякъде и по всяко време.

 Пътуването може да бъде наистина приятно занимание, ако се погрижите за организацията и за всички подробности както трябва. Ние можем да направим всичко това вместо вас и то по най-добрия начин. Обръщаме внимание на безопасността и на вашия комфорт. Споделете с нас какви са нуждите ви и ние ще се заемем с останалото!

 Планирате туристическо пътуване? Няма проблем! Имаме повече от 15 години опит в страната и в чужбина. От колко души се състои групата ви? Ние можем да ви предложим превозно средство от 8 до 55 места, в зависимост от бройката ви. Без значение какъв е поводът за вашето пътуване, заедно ще обсъдим всички подробности.

 Нуждаете се от транспорт за служителите си? Услугата може да бъде индивидуална или групова. Вие избирате маршрута и разписанието – останалото правим ние!

 Трансфери от всяка до всяка точка. Колкото и големи да са събитията и групите, ние ще се справим с организацията. Имаме опит в това и сме организирали превоз на над 500 души на територията на страната.

 Бизнес пътувания – ще се справим и с това, в страната и зад граница. Често за тази услуга се избират леки автомобили и други луксозни превозни средства. Ние разбираме естеството на пътуването ви, затова подсигуряваме Wi-Fi връзка по време на превоза.

 Може да наемете и кола с шофьор. Тази услуга е предпочитана сред клиенти, които имат нужда от автомобил, който да бъде на тяхно разположение по всяко времем - за час, за ден или за по-дълъг период. Ако желаете Wi-Fi връзка, моля заявете това предварително.

 Препоръчваме ви да се свържете с нас, за да уточним всички подробности, да зададете въпросите си и да организираме едно безпроблемно, приятно и комфортно пътуване. 

Тагове

Групови трансфери
екскурзия в чужбина 2016
Наем на кола в България цени на ден
Транспорт на служители от работа Надежда
Организиране на Транспорт на служители до работа София
Индивидуални трансфери
Трансфери от летище до хотел
Организирани туристически пътувания 2016
Бизнес пътувания в Чужбина

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !