Проверена

Буллес Холдинг ЕООД Отличен избор

Услуги > Дървообработване и дърводелски услуги
Начало Услуги Дървообработване и дърводелски услуги Буллес Холдинг ЕООД

Буллес Холдинг ЕООД

Основните дейности на ,,Булес Холдинг“ ЕООД са дърводобив и дървопреработка. Ще ви разкажем накратко как стартирахме и как стигнахме дотук.

Създадохме нашата компания през 1997г. и за двадесет години постигнхме огромен успех. Ние заемаме челните места в страната в сферата, в която работим. За нас най-важно винаги е било и винаги ще бъде да изпълняваме качествено поръчките на нашите клиенти.

Благодарение на непрестанните усилия и труд, които полагаме години наред, вече не сме едно малко предприятие, а сме стабилна и постоянно развиваща се компания. Притежаваме две, значителни по размер, фабрики, които са разположени близо до два от най-големите градове в България. ,,Булес Холдинг“ ЕООД обработва на месец между 1000 и 1500 кубически метра дървесина.

Ние сме познати не само в страната, но и в чужбина. Огромна част от произвежданото в компанията е за износ – цели 70%.

Дълги години работихме в двата най-големи града на България - София и Пловдив. Но разширяването на дейността в Пловдив доведе до естественото събиране на всичко в цеховете ни в с. Брестовица. Както вече споменахме, ние разполагаме с две фабрики, намиращи се в близост до гр. Пловдив, село Брестовица (17км. от Пловдив).Първото производство стартира през 2011 година а след това открихме и втората фабриката в село Брестовица през 2016г. Тя е обзаведена по проект ,,Иновации и конкурентноспособност 14-20". В тази фабрика основни дейности, които се извършват са изработка на масивни панели и слепени греди от дървесина, дюшеме и обшивка от иглолистни дървесина, направата на дограма и врати.В ,,Буллес Холдинг" ЕООД сме затворили процеса  от добив на иглолистна дървесина, изработка на дъски и материал за стройтелството, изсушаване, обработка и импрегниране на дървесината до вече няколко крайни продукта. Ние се стремим да изпълним всяко ваше желание бързо и качествено. Вие определяте размерите на продуктите и ние се съобразяваме с тях. Работим по строги правила, които никога не нарушаваме. Стриктно следваме европейските стандарти за работа, както и Българския държавен стандарт.

От известно време насам, ние започнахме да изработваме дървени къщи, както и градински мебели. Вече можем да предложим и мебели, които да подобрят интериора на вашия двор или градина.


От известно време насам, ние започнахме да изработваме дървени къщички, както и мебели. Вече можем да предложим и мебели, които да подобрят интериора на вашия двор или градина.

През годините неведнъж сме се доказали като сигурен и надежден избор. Именно вашето доверие ни прави сигурни, че сме на правилния път. Вие сте тези, които ни карат да продължаваме да се развиваме и да търсим нови и нови начини да ставаме все по-добри, в това което правим.

,,Булес Холдинг“ ЕООД е винаги на ваше разположение и ще направи всичко възможно, за да задоволи и най-взискателните си клиенти. 
  

Производство на слепени плотове от масив-дърво.Тагове

durvoprerabotka Brestovica
Bulles Holding EOOD
Слепени плотове Брестовица
Durveni kushti Brestovica
Durven material Brestovica
Slepeni plotove Brestovica
Дървен материал Брестовица
дървопреработка Брестовица
durvodobiv Brestovica
Дървесен чипс Брестовица
Gradinska mebel Brestovica
дърводобив Брестовица
Градинска мебел Брестовица
Буллес Холдинг ЕООД
Durvesen chips Brestovica
Дървени къщи Брестовица

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !