Проверена

Бига Комерсиал ЕООД Отличен избор

Транспорт > Транспортни фирми
Начало Транспорт Транспортни фирми Бига Комерсиал ЕООД

Бига Комерсиал ЕООД

 „Бига Комерсиал“ ЕООД е частна таксиметрова компания. Тя е създадена през 1987 г. и е първата такава частна фирма в град Пловдив. Вече повече от 30 години „Бига Комерсиал“ печели доверието на своите клиенти, не спира да се развива и да подобрява нивото на предлаганите услуги.

 Винаги, когато се нуждаете от таксиметров превоз – по всяко време, всеки ден – ние сме тук за вас! Какво ви предлага „Бига Комерсиал“? Фирмата извършва транспорт на работници (до работното място и обратно), на пациенти (за хемодиализа – от дома им до отделението и обратно), на гости (посрещане и изпращане - от летищата в цялата страна). Освен това,  предлагаме превоз на организирани групи за екскурзии, както в страната, така и в чужбина и на организирани групи за различни мероприятия. В услугите е включен и таксиметров превоз в Пловдив. Фирмата отдава под наем автомобили и микробуси.

 Услугата „Превоз на персонал“ е изключително удобна и подходяща за всички, които искат да пестят време, средства и усилия. Ние предлагаме превоз на вашите служители от и до работното място, като изготвяме маршрута и графика според вашите желания и нужди. На ваше разположение сме денонощно.

 Гарантираме ви комфорт и високо качество на предлаганите услуги. Работим с професионалисти в областта, превозните средства са добре поддържани и в отлично техническо състояние.

 Възползвайте се от услугата „Онлайн заявка“ и поръчайте своя превоз изцяло онлайн – от мобилното си устройство или компютър. Това става бързо и лесно! Разберете как на нашия сайт. Очакваме ви! 

Тагове

Повикване на такси Пловдив
Бига Комерсиал ЕООД
Таксиметрова фирма Пловдив
Povikvane na taksi Plovdiv
Taksimetrova firma Plovdiv
Бига Пловдив
Biga Komersial EOOD
Biga Plovdiv
Такси цени Пловдив
Taksi Plovdiv
Taksi ceni Plovdiv
Такси Пловдив

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !