Проверена

Балкантурист Отличен избор

Туризъм > Туроператори, самолетни билети
Начало Туризъм Туроператори, самолетни билети Балкантурист

Балкантурист

Ние сме емблемата в българския туризъм. Ние сме Балкантурист. Повече от половин век, ние сме ваши партньори в пътешествията и приключенията. За нас най-важно е вие да сте на правилното място и да се чувствате добре. За нас е голяма радост, но и още по-голяма отговорност, че ни се доверявате и избирате нас, когато става въпрос за ваканции, пътувания, туризъм.

С годините успяхме да се докажем на пазара и да затвърдим позициите си. При нас ще срещнете приятелско, но професионално отношение, безупречна организация и отговори на всичките ви въпроси, свързани с пътуването. Изградили сме си име и авторитет не само в България, но и по целия свят.

Компанията ни неведнъж е печелила награди, които още веднъж потвърждават думите ни. Освен това ние сме част от много световни туристически организации – Japan Association of Travel Agents, International Air Transport Association, European Tourism Association, United Federation of Travel Agent’s Association. Участваме и в някои български организации – Българска Асоциация на Туристическите Агенции и Българска Хотелиерска и Ресторантьорска Асоциация.

Нашата компания може да ви помогне за цялостното организиране на вашето пътуване, а и по време на самото пътуване. При нас можете да резервирате хотелска си стая, независимо дали става въпрос за България или друга страна. Ще намерите подходящата оферта за вас сред широк избор – на море, на планина, спа-курорти, пътувания с цел опознаване на историята или културата. Ние ще ви предложим много и разнообразни пътешествия до различни страни – близки до България или по-далечни. С наша помощ можете да организирате и проведете бизнес срещи, обучения, семинари. Чрез нас имате възможност и да запазите и закупите своя самолетен билет. Предлагаме транспорт – микробуси и автобуси под наем . Можем да ви осигурим екскурзовод. 


Когато става въпрос за бизнес срещи и събития – доверете се на нас. Нашият екип от професионалисти ще се погрижи за всичко вместо вас и ще ви помогне във всяко едно отношение. Ние ще сме до вас по време на организирането на събитието, а и по време на самото събитие. Можете да разчитате на нашата професионална помощ не само в България, но и в други държави. Ще осигурим на гостите ви от други места интересни обиколки и пътешествия, за да опознаят България. Ще им осигурим посещения на красиви и забавни места, за да се чувстват отлично.

За едно неповторимо изживяване – ние от Балкантурист сме насреща!

Тагове

Rezervacii na samoletni bileti
Pochivka Balkanturist
Vakancia
Екскурзии
Ekskurzii
Балкантурист
Почивка Балкантурист
Pochivka v Bulgaria
Резервации за хотели
Организиране на екскурзии
Balkanturist
Резервации на самолетни билети
Turoperator Sofia
Pochivka v chuzhbina
Екскурзовод
Rezervacii za hoteli
Почивка в чужбина
Почивка в България
Български туризъм
Bulgarski turizum
Туроператор София
Organizirane na ekskurzii
Ekskurzovod
Ваканция

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !