Проверена

Балкантурист Отличен избор

Туризъм > Туроператори, самолетни билети
Начало Туризъм Туроператори, самолетни билети Балкантурист

Балкантурист

Ние сме емблемата в българския туризъм. Ние сме Балкантурист. Повече от половин век, ние сме ваши партньори в пътешествията и приключенията. За нас най-важно е вие да сте на правилното място и да се чувствате добре. За нас е голяма радост, но и още по-голяма отговорност, че ни се доверявате и избирате нас, когато става въпрос за ваканции, пътувания, туризъм.

С годините успяхме да се докажем на пазара и да затвърдим позициите си. При нас ще срещнете приятелско, но професионално отношение, безупречна организация и отговори на всичките ви въпроси, свързани с пътуването. Изградили сме си име и авторитет не само в България, но и по целия свят.

Компанията ни неведнъж е печелила награди, които още веднъж потвърждават думите ни. Освен това ние сме част от много световни туристически организации – Japan Association of Travel Agents, International Air Transport Association, European Tourism Association, United Federation of Travel Agent’s Association. Участваме и в някои български организации – Българска Асоциация на Туристическите Агенции и Българска Хотелиерска и Ресторантьорска Асоциация.

Нашата компания може да ви помогне за цялостното организиране на вашето пътуване, а и по време на самото пътуване. При нас можете да резервирате хотелска си стая, независимо дали става въпрос за България или друга страна. Ще намерите подходящата оферта за вас сред широк избор – на море, на планина, спа-курорти, пътувания с цел опознаване на историята или културата. Ние ще ви предложим много и разнообразни пътешествия до различни страни – близки до България или по-далечни. С наша помощ можете да организирате и проведете бизнес срещи, обучения, семинари. Чрез нас имате възможност и да запазите и закупите своя самолетен билет. Предлагаме транспорт – микробуси и автобуси под наем . Можем да ви осигурим екскурзовод. 


Когато става въпрос за бизнес срещи и събития – доверете се на нас. Нашият екип от професионалисти ще се погрижи за всичко вместо вас и ще ви помогне във всяко едно отношение. Ние ще сме до вас по време на организирането на събитието, а и по време на самото събитие. Можете да разчитате на нашата професионална помощ не само в България, но и в други държави. Ще осигурим на гостите ви от други места интересни обиколки и пътешествия, за да опознаят България. Ще им осигурим посещения на красиви и забавни места, за да се чувстват отлично.

За едно неповторимо изживяване – ние от Балкантурист сме насреща!

Тагове

Pochivka v Bulgaria
Екскурзии
Rezervacii za hoteli
Turoperator Sofia
Резервации на самолетни билети
Ваканция
Български туризъм
Резервации за хотели
Ekskurzii
Bulgarski turizum
Balkanturist
Ekskurzovod
Organizirane na ekskurzii
Почивка Балкантурист
Pochivka Balkanturist
Vakancia
Почивка в чужбина
Екскурзовод
Туроператор София
Почивка в България
Rezervacii na samoletni bileti
Pochivka v chuzhbina
Балкантурист
Организиране на екскурзии

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !