Проверена

Авангардън ООД Отличен избор

Услуги > Озеленяване и градинарство
Начало Услуги Озеленяване и градинарство Авангардън ООД

Авангардън ООД

През 2005г. двама ландшафтни архитекти в България- Христина Киримидчиева и Георги Шебов, създават дружеството ,,Авангардън“ ООД. Основната дейност на фирмата е Ландшафтна архитектура, в конкретност- проектиране, изграждане и поддръжка на озеленени интериорни и екстериорни пространства, използвани за различни цели. От създаването си до днес, ,,Авангардън“ ООД успява да се наложи на пазара и постига голям успех. Една от причините е екипът, изграден от професионалисти в тази сфера- архитекти и инженери. А друга- следването на нови техники и тенденции, което води след себе си повишаване на качеството на работа.

Екип

Специалистите на ,,Авангардън“ ООД са опитни, отлично обучени и правят всичко възможно, за да задоволят нуждите на всеки наш клиент. Те са отговорни към професията си и не спират да се развиват в сферата на архитектурата и ландшафта. Ние обръщаме специално внимание на всеки от вас и всяко ваше желание се превръща в наша мисия. Екипът ни държи много както на добрите отношения със своите клиенти, така и на тези със своите съдружници. Знаем колко ценно е вашето време и се стремим да изпълняваме поръчките ви максимално бързо. Това обаче по никакъв начин не се отразява на качеството ни на работа. 

Услуги

Ние можем да ви помогнем както с професионална проектна идея, така и с нейното реализиране. Създаваме и поддържаме озеленени външни и вътрешни пространства за обекти от най-различен вид- частни дворове, площи около хотели, почивни станции и пр.,  офиси, търговски комплекси, административни сгради, летища, пътища, предприятия, площадки за игра, паркове, спортни комплекси.
     
 
,,Авангардън“ ООД може да се похвали с много вече изпълнени проекти. �те клиенти, така и на тези със своите съдружници. Знаем колко ценно е вашето време и се стремим да изпълняваме поръчките ви максимално бързо. Това обаче по никакъв начин не се отразява на качеството ни на работа.

Тагове

Професионално озеленяване
poddurzhane na ozeleneni prostranstva
Zeleni ploshti
Зелени площи
Озеленяване София
поддържане на озеленени пространства
изграждане на озеленени пространства
Ландшафтна архитектура
proektirane na ozeleneni prostranstva
ландшафтни инженери
izgrazhdane na ozeleneni prostranstva
Profesionalno ozelenavane
Avangardun
Ozelenavane Sofia
landshaftni inzheneri
ландшафтни архитекти
проектиране на озеленени пространства
Landshaftna arhitektura
Авангардън
landshaftni arhitekti

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !