Проверена

Ani Ivanova - Photography Отличен избор

Услуги > Фотографски услуги
Начало Услуги Фотографски услуги Ani Ivanova - Photography

Ani Ivanova - Photography

Здравейте! Представяме ви “Ani Ivanova – Photography”.

Ани Иванова е превърнала хобито си в професия и обича да прави и останалите част от това, което обича най-много – а именно фотографията. Тя умее да запечатва щастливите моменти по един уникален начин и да ги превръща в спомен завинаги. Обожава да снима усмихнатите личица на най-малките и блясъкът в очите на влюбени двойки. Защото има моменти в живота на човек, които си заслужава да бъдат запечатани не само в умовете и сърцата ни, но и в албуми. Снимките са този спомен, към който може да се връщаме винаги и по всяко време.

Ани е родена в Разград, но живее в Добрич. Обича да снимка всичко, постоянно, навсякъде! През последните години специализира с сферата на портретната и сватбената фотография. За Ани е важно да бъде различна, да се откроява от масата, да оставя личния си почерк във всяка снимка и едновременно с това да подчертава индивидуалността на всеки, застанал пред обектива. Тя не иска да променя хората, целта й е да ги покаже в най-добрата им светлина и на снимките те да бъдат точно такива, каквито са и в реалността.

Курсове, обучения, семинари: персонален курс „Фото Спектър”; курс за начинаещи „Great Photo Art”; курс за напреднали “Photoschool”; семинар „Стробизъм и портрети”; семинар „Сватбена фотография”; курс по творческа фотография „Photoschool”.

Доверете се на Ани Иванова и на нейните професионални фотографски умения. Поверете й най-личните си и специални мигове и ги превърнете във вълшебни спомени!

 
  Ani Ivanova - photography

Тагове

Profesionalen fotograf Dobrich
Сватбена фотография Добрич
Svatbena fotografia Dobrich
Fotografski uslugi Dobrich
Fotograf Dobrich
Фотографски услуги Добрич
Kursove po fotografia Dobrich
Ani Ivanova Photography
Фотограф Добрич
Ani Ivanova Photography
Професионален фотограф Добрич
Курсове по фотография Добрич

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !