Проверена

Александър ЕООД Отличен избор

Търговия > Онлайн магазини
Начало Търговия Онлайн магазини Александър ЕООД

Александър ЕООД

 През 1997 г. е поставено началото на фирма „Александър“ ЕООД в град Кюстендил. Дейността на фирмата се фокусира върху търговията с прежди, аксесоари за плетене и кинкалерия. Работим както на дребно, така и на едро в цялата страна. През годините базата ни от предлагани продукти се разширява и обогатява значително. За нас е важно да не спираме да се развиваме и да бъдем способни да задоволим желанията на всички клиенти. 

PRYM

 
В склада ни ще откриете изключително богат асортимент от артикули, които непрекъснато се обновяват и допълват. Пазарувайте на едро и открийте с лекота това, от което се нуждаете. Продуктите са добре организирани и разделени по категории. С това целим да улесним клиентите си максимално и да превърнем пазаруването и избора на аксесоари в едно приятно занимание.
 
 - Promotions

 Фирмата разполага със складове и магазини в градовете: Кюстендил, Ямбол, Бургас, София, Варна. Ако пък предпочитате пазаруването от дома си, това може да стане лесно и удобно в интернет магазина ни „Александър“, където ще откриете абсолютно всички стоки, предлагани от нас и ще имате възможност да поръчате онлайн.

 Създадохем уеб сайта през 2007 г. и той бързо се превърна в предпочитано място за пазаруване от нашите клиенти и партньори. Ще откриете интересни разновидности прежди, предлагани в богата палитра от цветове, включително и всички най-нови колекции. В категориите продукти спадат и: актуални списания за плетива, копчета, аксесоари за плетене и за декорация, кинкалерия, текстилна боя и други.

 Гарантираме ви безупречно обслужване, високо качество и коректно отношение. Не се колебайте и направете най-добрия избор с „Александър“ ЕООД! 


Тагове

аксесоари за плетене
prezhdi za ruchno pletivo
Магазини за прежда
Aleksandur EOOD
Turgovia s aksesoari za pletene
Kinkaleria
Прежда
Магазин за прежда Ямбол
прежди Хималая
прежди
прежди Нако
aksesoari za pletene
Magazin za prezhda Sofia
Magazin za prezhda Burgas
прежди за ръчно плетиво
Магазин за прежда София
Магазин за прежда Бургас
Магазин за прежда Кюстендил
прежди Ализе
prezhdi Himalaa
Turgovia s prezhdi za ruchno pletivo
памук
Magazini za prezhda
prezhdi Nako
Търговия с прежди за ръчно плетиво
Prezhda
Magazin za prezhda Ambol
Кинкалерия
Александър ЕООД
pamuk
prezhda
Magazin za prezhda Kyustendil
Магазин за прежда Варна
prezhdi
Magazin za prezhda Varna
prezhdi Alize
Търговия с аксесоари за плетене
прежда

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !