Проверена

Хотел-ресторант "Камелия" Варна Отличен избор

Туризъм > Хотели
Начало Туризъм Хотели Хотел-ресторант "Камелия" Варна

Хотел-ресторант "Камелия" Варна

 Хотел-ресторант „Камелия“ се намира в морската ни столица Варна и е готов да приветства всички свои гости. Заповядайте при нас, за да се насладите на дълго мечтаната си ваканция. Адресът е бул. „Княз Борис I” 147, а плажната ивица е само на броени минути разстояние. Ще ни откриете лесно, защото се намираме на главен път. Достъпът е удобен както с автомобил, така и с автобус, тъй като има автобусни спирки в близост до хотела. Нашите гости идват от различни места и по различни поводи. Идват хора от цяла България, както и много чужденци.

 В хотел „Камелия“ ще откриете всички нужни удобства и ще се насладите на страхотна почивка с любимите си хора.

 Стаите, които предлага хотелът, са просторни, уютни, със съвременен интериор. Предлагат ви всички удобства, от които се нуждаете. Те включват баня и тоалетна към всяка стая, телевизия и Wi-Fi връзка. Имате възможност да се наслаждавате на прекрасната морска гледка, докато разпускате на терасата. Предлагаме ви шест стаи за двама, шест за трима, две студиа и пет апартамента.

 Други услуги: просторен паркинг с 24-часово видеонаблюдение, възможност за наемане на кола, превоз от и до летище и жп гара Варна, услуга „пералня и сушилня“, свободен достъп за вашия домашен любимец, сейф за съхранение на вашите ценности.                
 Комплекс „Камелия“ разполага с ресторант. Заповядайте, за да се насладите на чудесна атмосфера и истинско гостоприемство. Общо ресторантът разполага с 320 места. Те са разпределени във вътрешна зала с капацитет от 110 места, градина, подходяща за студените месеци – 80 места и градина, за летния период – 130 места. Ресторант „Камелия“ изненадва своите гости с изключително широка гама от ястия и различни продукти. В менюто ще откриете специалитети от китайската, руската, европейската, ориенталската и средиземноморската кухня. А към тях изберете любимото си питие. В ресторантът може да отбележите всеки повод. Поканете своите гости, за да се забавляваме заедно . Мястото е подходящо за балове, рождени дни, кръщенета, сватби, банкети, момински/ергенски партита и т.н. Вие избирате музиката. Ние ще ви предоставим най-доброто на най-изгодната цена. Подходяща фонова музика, диджей или оркестър на живо…
 Имаме дългогодишен опит в организирането на мероприятия от всякакъв вид. С увереност можем да кажем, че ще се справим с  всичко, което оставите в нашите ръце. Ще се погрижим всичко да бъде такова, каквото си го представяте. Храната и обслужването ще бъдат на ниво, атмосферата също.

 При посещение на групи и по-големи мероприятия в ресторант „Камелия“, ще ви предложим специални отстъпки. При отбелязване на рожден ден, за празнуващия ще има много, много изненади.

 Заповядайте в хотел-ресторант „Камелия“! 

Тагове

Хотел тържества Варна
Hotel turzhestva Varna
Hotel restorant Kamelia Varna
Nastanavane v hotel Varna
Почивка Варна
Nastanavane Varna
Ресторанти Варна
Restoranti Varna
Хотел Варна
Restorant za meropriatia Varna
Нощувки Варна
Hotel za meropriatia Varna
Pochivka Varna
Хотел ресторант Варна
Hotel restorant Varna
Kamelia Varna
Хотел ресторант Камелия Варна
Meropriatia Varna
Мероприятия Варна
Настаняване Варна
Noshtuvki Varna
Камелия Варна
Хотел за мероприятия Варна
Hotel Varna
Настаняване в хотел Варна
Ресторант за мероприятия Варна

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !