Проверена

My Secret - БАЛЕКС СП ЕООД Отличен избор

Производство > Козметика
Начало Производство Козметика My Secret - БАЛЕКС СП ЕООД

My Secret - БАЛЕКС СП ЕООД

 „Balex – SP” ЕООД (Balex – Sanitary Products) е компания, чиято основна дейност е изработването на дамски превръзки. Тя е основана през 2011 г. Нашата мисия е да изработим един нов продукт, различен от останалите на пазара. Основната ни цел е да спечелим доверието на клиентите и нашият продукт да им бъде не просто нужен, а и изключително полезен. Така „Balex – SP” създаде не просто поредния продукт, а марката „My Secret”, която за кратко време се превърна в любима на много дами. 

 „My Secret” е марка дамска превръзки, създадени в България. Те са съвременни и създадени по модерна технология. Когато създаваш изделие, който се използва ежеднвено, който е част от живота на всяка жена, продукт, който е важен за личната интимна хигиена – тогава не трябва да има никакви компромиси, като започнем от производството и стигнем до крайния продукт. Именно затова ние взимаме под специално внимание качеството и работим само с екологично чисти материали. Съдържанието на превръзките е направено от растителна нетретирана целулоза (от иглолистна дървесина) – Biofluff.

 Освен на високия клас на продукта, ние държим и на неговата визия. „My Secret” са превръзки с иновативен дизайн. Комфортът е едно от най-важните условия, за да бъдат дамските превръзки подходящи за жените. Затова ние го съчетаваме с една уникална визия, а резултатът са фини, незабележими и надеждни дамски превръзки. Ние сме успешни, само ако клиентите ни могат да ни се доверят! 

Тагове

My Secret
Производител на дамски превръзки My Secret
дамски превръзки
Proizvoditel na damski prevruzki My Secret
БАЛЕКС СП ЕООД
damski prevruzki
My Secret
BALEKS SP EOOD
BALEKS SP EOOD
Производство на дамски превръзки
Balex SP My Secret
Proizvodstvo na damski prevruzki
БАЛЕКС СП ЕООД
Balex SP My Secret

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !