Проверена

"М К Б" ООД 22 КАРАТА Отличен избор

Производство > Кроасани
Начало Производство Кроасани "М К Б" ООД 22 КАРАТА

"М К Б" ООД 22 КАРАТА

 „МКБ“ ООД е фирма, която вече повече от 20 години се занимава с производството на кроасани. Началото е поставено със създаването на марката „22 Carats“ и така компанията се превръща в първия български производител на кроасани. „22 Карата“ концентрира дейността си в производството на изделия от многолистно тесто. С постоянство и упорит труд марката се наложи на пазара, а продуктите се превърнаха в любими на потребителя. Основната дейност, в която фирмата се специализира, е производството на кроасани с пълнеж. През годините продуктите доказаха своето безкомпромисно качество, достъпната цена спечели клиентите, а неповторимият вкус кара все повече и повече хора да опитат кроасаните „22 Carats“.

 Освен на българския потребител, марката успя да спечели доверието и на много клиенти в Албания, Румъния, Молдова, Македония, Косово и Близкия Изток. Фирмата се гордее с факта, че успя да излезе извън границите на България и че има възможността да не спира да се разраства и да достига до нови потребители.

 Продуктите са разнообразни и целят да задоволят всеки вкус. Можете да изберете кроасан с различен пълнеж според предпочитанията си и да се насладите на неповторим вкус. Шоколад, капучино, карамел или малина? А защо не свежа и неустоима комбинация от какао и ванилия или шампанско и ягода? Това не е всичко! Опитайте изделията и се убедете сами в неповторимия вкус, който носят изделията „22 Carats”. 

Тагове

Кроасан с карамелен
Кроасан с шоколадов крем
Кроасан с малинов крем
Кроасани ГРАНД
Кроасан с пълнеж от течен шоколад
Кроасан с пълнеж сладко от ягоди
Кроасан с пълнеж сладко от кайсия
Кроасани 22 Карата
МИНИ кроасани Пловдив
Кроасан ДУЕТ
Кроасани 22 Карата Пловдив
Кроасани Пловдив

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !