Background Image

Стек Хаус Лазур Банско

Стек Хаус Лазур Банско


Банско – безспорно един от най-добрите български зимни курорти. А ние - ,,Стек Хаус Лазур“, сме безспорно едно от най-добрите места за хранене в курорта. Ние ще ви предложим прекрасна атмосфера, топло и професионално отношение и разбира се – вкусни гозби и ястия. Заложили сме на битов дизайн, който ще ви накара да се чувствате комфортно и уютно. Капацитетът, с който ресторантът разполага е 70 места.

В ,,Стек Хаус Лазур“ имате възможност да опитате разнообразна храна от различни по националност кухни – българска, англиийска и мексиканска. Менюто ни е изключително богато и на специалитети от месо. Но разбира се, както и самото ни име ,,Стек Хаус“ подсказва, ние ще ви предложим най-вкусните и апетитни стекове, които някога сте опитвали. Гарантираме ви едно – каквото и да си изберете при нас, няма да останете разочаровани!

Image result for

Вкусната храна ще стопли сърцата ви, а голямата камина – телата ви. Забравете за дебелите си зимни дрехи и се отпуснете под звуците на евъргрийн музиката, коята сме подсигурили. В заведението разполагаме и с широка плазма, както и със свободен достъп до интернет.

,,Стек Хаус Лазур“ е отличен избор, както за големи и шумни приятелски компании, които търсят място за забавление, така и за хора, които предпочитат спокойствието и тишината.  Можем да организираме за вас партита и събития от всякакъв характер – рожден ден, имен ден, годеж, сватба, юбилей и много други.

Ние държим на високото качество, както на храната, така и на обслужването. Персоналът в заведението ще направи всичко, възможно вие и вашите близки и приятели да се чувствате на правилното място.