Background Image

Динамика ЕООД

Динамика ЕООД


Динамика 2000 ЕООД е българска компания основана през 1994 година и притежаваща над 20 години опит в областта на професионалната козметика и spa бизнеса. Компанията е специализирана във внос, продажба и дистрибуция на професионална козметична апаратура, професионална козметика, spa оборудване, солариуми и др.
Постоянни клиенти на фирмата Динамика 2000 са над 300 квалифицирани салона за красота, spa центрове и Луксозни Хотели с 4* и 5* на територията на цяла България. 

За своите клиенти ние предлагаме лесен достъп до всички наши продукти и услуги. Това е в основата на нашето сътрудничество, защото ни е грижа за тях. На Вашето внимание предлагаме различни улеснения и програми за плащане, които ще Ви бъдат от полза. 
Ако проявявате интерес за закупуване на козметични продукти или оборудване Sorisa и имате нужда от кредит, Ви препоръчваме да се свържете с нас, на посочените координати и да се информирате за различните условия на плащане, които ви предлагаме. 

След направена покупка на Козметично или spa оборудване от фирмата Динамика 2000,  можете да се доверите на техническият ни отдел, работещ във фирмата. Предлагаме сервиз и поддръжка с гаранция за качество, в цяла България. Нашият технически екип е специално обучен в централата на фирма SORISA в Барселона, за да може да Ви осигури подкрепа и обслужване по най-високите международни стандарти!
Благодарение на нашите възможности и адаптацията към Вашите нужди и желания, предлагаме доставки. Ние разполагаме със собствен транспорт, осигуряваме ви монтаж и което означава, че не е нужно да се притеснявате за нищо. Само трябва да ни кажете кога и къде искате да получите желаните от Вас продукти. 

   2000

Голямото предимство на фирмата ни са двата собствени търговски офиса в градовете Варна и София, както и собствената складова база. През 1997 година беше открит и Пилотния проект на компанията – Козметичен и day spa  център Beauty Academy. В същата година  бяха сключени  и търговските споразумения за изключителна дистрибуция на територията на България на Френската професионална марка THAL’ION  и  Марката за козметична апаратура SORISA – Испания. 
От 2000г. Динамика е официален дистрибутор и партньор и на Френската марка MARIA GALLAND.  През 2005 година се учреди и Професионален клуб Динамика 2000. През 2007г. Динамика 2000 получи Лиценз за Център за професионално образование и обучение на козметици  от НАПОО. Собствност на Динамика 2000  е и запазената марка: Българска SPA АКАДЕМИЯ. Динамика 2000  е  член  и на  АЦСИМП  и сдружение “Здраве и красота”.

През 2011г. Динамика 2000 беше номинирана и грабна приза за  Фирма за SPA оборудване и поддръжка на SPA Номинации 2011 г.
Тайната на успеха в Динамика 2000, е непрекъснатото инвестиране в разработването и реализирането на професионални програми за обучение. Повече от 17  години ние предлагаме иновативни програми за обучение, които се превърнаха в отличителен знак за нашата компания.

Тези технически и практически курсове се провеждат редовно в нашите офиси за продажби, които са разположени в град Варна и град София. 
Качество, коректност, професионализъм, достъпни цени - всичко това можете да намерите в Динамика 2000 ЕООД !!!
Очакваме Ви !