Background Image

Къща за гости "Ирис" Огняново

Къща за гости "Ирис" Огняново


Къща за гости „Ирис“ ви казва „Добре дошли!“.

Локация

Къща за гости „Ирис“ се намира в китното село Огняново. Тук може да се насладите на красотата на четири планини – Родопите, Пирин, Стъргач и Славянка. Огняново е популярна дестинация за всички любители на туризма, на минерлните води, на ските и на риболова – защото тук може да правите всичко това и още много…

Какво ви предлага къща за гости „Ирис“?

Изключително спокойна, приятна и уютна атмосфера. Едно място, на което може да прекарате няколко дни в пълно уединение със себе си и природата. Къщата е добре обзаведена, чиста, поддържана. В нея могат да отседнат до 9 души. Има четири отделни стаи за спане. В тях са разпределени две легла за двама и четири единични. За да ви бъде топло и да не се притеснявате от темперетурите през зимните месеци, стаите са подсигурени с електрически конвертори. Има и телевизори. 
Image result for
Други удобства:

Къщата е подходяща за семейства и за приятелски компании. Механата на къщата допринася за добре прекараното време. Когато всички заедно се събират около трапезата, тогава започва истинската веселба. Механата е голяма и има кухня, която може спокойно да използвате, за да зарадвате любимите си хора с вкусни гозби. Масата в механата е достатъчно голяма, има столове и пейки. Камината е чудесно допълнение и създава уют през зимнитге дни и нощи. В помещението има и телевизор.

Гостите на къщата могат да използват и двора. Той е изключително подходящ за по-топлите месеци. Настанете се около масата под навеса – оставяме барбекюто във вашите ръце, сигурни сме, че ще се справите като истински майстор-готвачи!

Къща за гости „Ирис“ ви очаква! 

Image result for