Background Image

Ветеринарен Център Перник

Ветеринарен Център Перник


„Ветеринарен център Перник” – мястото, където грижата за вашите домашни любимци е не просто работа, а мисия и наш приоритет!

Центърът е оборудван с изключително модерна техника, а в него работят истински професионалисти в областта на ветеринарните грижи. Ние разчитаме на индивидуален подход към всеки пациент, съобразен с неговото състояние и лични нужди. Изберете нас, за да дадем най-доброто на тези, които обичате. Ние спасяваме техните животи и ги лекуваме, когато са болни.

Екипът на ветеринарния център се състои от висококвалифицирани специалисти. Медицинските грижи, които те полагат за пациентите, независимо дали са хирургични или превантивни, са висококачествени и професионални.

За да бъдат посещението и престоят в клиниката удобни както за вашия домашен любимец, така и за вас, ние ви посрещаме в приемна с рецепция и чакалня. Разполагаме с отделни специализирани кабинети. Горди сме да ви представим и специалното ни помещение, пригодено за следоперативни грижи. Освен всичко това, е центъра има аптека, в която ще намерите всичко, нужно за провеждане на лечението, както и за профилактика, зоомагазин, пълен с купища полезни неща и рентгенов кабинет.

Услуги, които предлага „Ветеринарен център Перник”:

*Специализирани прегледи;

*Ваксини и микрочипове;

*Дигитална рентгенография;

*Кастрация и стерилизация;

*Ехокардиография;

*ЕКГ и Холтер;

*Лабораторни изследвания;

*24-часова спешна помощ;

*Хемотрансфузия;

*АГ и изкуствено осеменяване;

*Онкология и химиотерапия;

*Кожни заболявания и алергии;

*Дентална медицина;

*Ортопедия и Неврохирургия;

*Grooming услуги.


При нужда от спешна медицинска помощ позвънете не телефонен номер:  +359 879 553 635.