Background Image

Тонш корект 77 ЕООД

Тонш корект 77 ЕООД


„Тонш Корект 77“ ЕООД е фирма, чието седалище се намира в град Пловдив, чиято основна дейност се концентрира в предлагане на услуги в сферата на счетоводство и консултиране на физически и юридически лица.

 Какви услуги предлага „Тонш Корект 77“?

 Данъчни консултации на физически и на юридически лица, както и консултации по различни финансови въпроси; Регистриране на фирми; Осчетоводяване; Финансови отчети; Създаване на бизнес планове; Консултация на фирми; други услуги.  


 Фирмата ви гарантира безупречно свършена работа. Екипът ни се състои от висококвалифицирани кадри. Всеки служител осигурява сигурността на извършваната услуга, а резултатът винаги е на лице, благодарение на професионализма си, както и на дългогодишния си опит. Счетоводителите, които са част от „Тонш Корект 77“ познават добре законите на държавата и прилагат изпитани и доказани методи в процеса на работа.

 Нашата основна цел е да ви предложим достъпна цена, която да не бъде за сметка на качеството на услугата. Ние ви гарантираме коректни отношения и ежедневно доказваме защо сме вашият надежден партньор. Клиентите са от първостепенно значение за фирмата и за целия екип. Ние работим за вас и ви предлагаме висококачествени услуги в сферата на счетоводстото. Свържете се с нас – ние сме тук, за да отговорим на всичките ви въпроси. Доверете се на дългогодишния опит и на професионализма. Изберете „Тонш Корект 77“! Очакваме ви.