Background Image

Агенция за недвижими имоти "Тикома"

8 Jun

Продаваме магазин във Възраждане 1 ,82 кв.м. , 41000 евро


Предлагаме на Вашето внимание просторен магазин на партерен етаж. Обектът се намира в района на вътрешно квартален пазар, на оживено място. В близост се намират много други търговски обекти с движение на много млади хора, тъй като в близост има и детска кухня, заведения и др...Помещението се състои от една голяма търговска зала 69 кв.м., складово помещение, също така и сервизно помещение.Това е едно чудесно място за Вашия бизнес, комбинацията от добра локация и ниска цена на помещение, ще даде нов старт на Вашите бизнес планове.
8 Jun

За продажба магазин в кв. Владиславово , 32 кв.м. , 19240 евро


Предлагаме ви Магазин на партерно ниво на сграда в жил.к-кс Владиславово  с площ от 32,06 кв. м разположен  изцяло на партерно ниво на сградата, и състоящ се от търговска зала и санитарен възел, с коридор (малък склад) между тях.Магазина е с  лице към улицата. Подови покрития - теракот, PVC дограма със стъклопакет, MDF врати.
8 Jun

За продажба 1-стаен апартамент , идеален център, 44,02 кв.м. , 41050 евро


Продаваме прекрасно едностайно жилище в топ център на Варна. В близост са - Ритуална зала, Синия пазар, операта и училище Димчо Дебелянов. Изложението е изток и югоизток. Към самото жилище има право на ползване на дворно място, което е само и единствено към този апартамент, с което живеещите там ще имат усещането, че живеят в кокетна къща с двор. Апартаментът е 44,02 кв.метра и се състои от просторен дневен тракт от 20 кв.метра, към който има отделен кухненски бокс, коридор, отделно баня и WC, тераса която води към двора.  Предвиден срок за завършване на сградата с акт 16 е месец юли 2017 г. Към днешна дата сградата е на етап пета плоча. (януари 2017г). Жилището се издава изготвено до ключ.Районът е много добре устроен - има лесен достъп до всички необходими за комфортен живот локации - училища, детски градини, болница, спирки, катедрален храм и пешеходна зона.Жилището може да се резервира с депозит от 1000 евро, така жилището ще бъде запазено за срок от една седмица, след което се подписва предварителен Договор. Продава се директно от строителя без комисионна.