Background Image

Пицария Мама мия

Пицария Мама мия


Пицария „Мама мия“ се намира в град София и предлага на своите клиенти най-вкусните италиански ястия, приготвени по традиционни рецепти от професионални майстор-готвачи. Тук ще се потопите в невероятна атмосфера и ще усетите магията на Италия. Вече повече от 20 години, пицария „Мама мия“ е еталон за качество, вкус и професионално обслужване.

За да научим тайните и спецификите на италианската кухня, ние сме обиколили десетки ресторанти в Италия. Ще споделим с вас думите на един от най-добрите готвачи в Италия – Масимо Орио: ,,Няма нищо по-хубаво от кухнята на мама! Винаги гответе с любов! Сготвеното вкъщи винаги е най-вкусно!“ Тези думи ни вдъхновяват и ние стриктно следваме тези съвети. При нас ще се чувствате като у дома си, защото храната е приготвена със страст и любов. Най-важни за нас сте вие – нашите клиенти.


При нас ще срещнете топло и приятелско отношение, но и в същото време професионализъм. Нашият персонал ще се погрижи да не ви липсва нищо и да се чувствате уютно. Тук ще се смеете и забавлявате със компанията си, докато се наслаждавате на вкусни италиански специалитети.

Нашата цел е не просто да се храните в пицария „Мама мия“, а да изпитвате наслада от всяка хапка. Усмивките по лицата ви са нашето доказателство, че вършим работата си добре. Осигурете си вкусна семейна вечеря или приятна вечер с приятелска компания. Независимо какъв е поводът, ние ще се постараем да бъдете доволни.

Ще ни намерите на улица „Цар Иван Шишман“ №39. За предварителна резервация позвънете на телефон 0884 207 036. Ако имате въпроси, пишете ни на имейл mammamia@dir.bg .


В случай че, предпочитате да си останете вкъщи и не сте в настроение да излизате – обадете се на телефони 0878 01 33 44/ 02 981 27 27 и поръчайте храна за вкъщи.