Background Image

ДИАНА КАР ЕООД

ДИАНА КАР ЕООД


 Изберете „ДИАНА КАР“ ЕООД – правилният шофьорски курс.

 Автошкола „Диана Кар“ се намира в град Ямбол и предлага шофьорски курсове за всички категории. Това включва и обучение за превоз на ADR (опасни товари). Извършват се и психологически тестове.

 Защо да изберете нас?

 За много хора започването на шофьорски курс е истинска мечта. Те чакат с нетърпение да навършат нужните години и да започнат обучението си. Често етапите, през които е нужно да се премине, са досадни за по-младите шофьори. За тях е важно просто да получат заветната шофьорска книжка. Нашата цел е да покажем на бъдещите шофьори, особено на по-младите, че шофирането може да бъде удоволствие,  но преди да стигнем до удоволствието, трябва да положим много труд, да бъдем упорити, концентрирани и да не пренебрегваме нито една стъпка. Защото шофирането е огромна отговорност. „Диана Кар“ се стреми да възпита курсистите си и да ги научи как да бъдат добри шофьори и как да спазват правилата на пътя.

 
Курсистите, преминали успешно шофьорски курс в „Диана Кар“, се превръщат в отговорни шофьори. За това допринасят и усилията на целия екип на автошколата. Те са истински професионалисти, които преминават плавно през целия материал. Наблягат на всяка подробност и не пропускат нито една част от обучението. Безопасността на пътя е приоритет за нас!


 Ще откриете автошкола „Диана Кар“ в град Ямбол. Адресът е: улица „Д-р Брънеков“ №14. Не се колебайте да се обърнете към нас! Ще ви дадем най-доброто обучение, за да може, когато останете сами на пътя, да се чувствате сигурни в знанията и уменията си. Предлагаме ви екип от професионалисти, които знаят как да подходят към всеки курсист. Те са любезни, приятелски настроени. Не се страхувайте да задавате въпроси. Бъдете любопитни и не спирайте да учите. Независимо за каква категория се записвате, ние ще ви обясним как ще се проведе обучението, колко време ще продължи, какви са изискванията.

 Обучението за придобиване на шофьорска книжка, която ви позволява „превоз на опасни товари“, протича по-малко по-различен начин. Този тип превозни средства имат специфики, които нашите инструктури ще ви разяснят.

 „ДИАНА КАР“ ЕООД ви очаква! Изберете най-добрия шофьорски курс. Не правете компромиси с обучението си. Това е важно както за самите вас, така и за всички останали на пътя. Нека заедно работим за по-доброто възпитание на шофьорите, за отговорността и сигурността. Безопасността е на първо място за нас - за целия екип и за курсистите!