Проверена

Салон за красота "Виктория" Студентски град Отличен избор

Услуги > Салони за красота
Начало Услуги Салони за красота Салон за красота "Виктория" Студентски град

Салон за красота "Виктория" Студентски град

ЛИПО ЛАЗЕР е най-новата система за скулптуриране на тялото. Независимо дали искате да се отървете от мазнините в областта на корема или да премахнете излишната мазнина от ръцете, бедрата или гърба, това е най-новата система за намаляване на мастните натрупвания по естествен начин! Това не е операция загуба на тегло!
Това е система, за загуба на мазнини, която е неинвазивна, безболезнена и дава мигновени резултати!
ЛИПО ЛАЗЕРЪТ, използва LED светлинна терапия, която има положителен ефект върху третираните части на тялото, като стимулира активността на мастните клетки и лимфните канали.

ЛИПО ЛАЗЕРЪТ, въздейства на клетъчните мембрани на мастните клетки като същите губят кръглата си форма и променят пропускливостта си. Тази промяна на химията в клетката за кратко, води до освобождаване на ензимът (липаза), които се разпада на триглицериди в свободни мастни киселини и глицерол, които сега са достатъчно малки, за да преминат, през порите на клетъчната стена и да се „излеят” в междуклетъчното пространство. Клетъчното пространство се изчиства като се ползват естествените метаболитни пътища, а структури като периферни нерви кръвоносни съдове остават незасегнати. Мастните клетки са видимо намалени, което се демонстрира и с намален телесен контур.

 Резултатите, от проучванията показват, че много трудно биха се натрупали мастни депа отново.
·         седалище (2 зона)
·         корем (2 зона)
·         бедра-вътрешна част (1 зона)
·         бедра-външна част (1 зона)
·         паласки (2 зони)
·         ръце (2 зони)  

Цена за максимум 5 от следните зони -ЛИПО ЛАЗЕР 40 мин-30 лв
Пакетна цена за 8 броя процедури ЛИПО ЛАЗЕР по 40 мин е 200 лв
ЛИПО ЛАЗЕР +RF/радиочистота за стягане/+КАВИТАЦИЯ 60 мин -35 лв
Пакетна цена 8 броя процедури Липо лазер +RF+КАВИТАЦИЯ 60 мин -250 лв

КАВИТАЦИЯ:
Красиво оформеното и стегнато тяло е мечта на всички ни. И въпреки че мнозина вярват, че отслабването е възможно единствено и само с помощта на физическа активност, съвременните козметични процедури ни предлагат различни методи за стопяване на излишните килограми посредством различни процедури. Кавитацията е една от най-модерните и най-ефективни процедури, които дават видими резултати дори още след първия сеанс върху зоните с мастни натрупвания и целулит. Как Ултразвуковата Кавитация топи подкожните мазнини?

Ултразвукът представлява звукова вълна. Накрайникът на Ултразвуковата Кавитация произвежда звук, които не се чува с човешко ухо. Този звук предизвиква вибрации. При Ултразвуковата Кавитация най-подходящата честота на вълната е 40
KHz – тази честота достига точно до мастните клетки, без да уврежда организма. Вибрациите на ултразвуковата кавитация представляват положително и отрицателно редуване на звуковите вълни, т.е те предизвикват компресия и декомпресия на мастните клетки между 35 000 и 45 000 пъти в секунда и произвежда силна вълна от налягане. Мембраната на мастната клетка не може да издържи на това налягане и се взривява, а мастното съдържание изтича в междуклетъчното пространство. Така чрез лимфопотока и естествени метаболитни процеси течното мастно съдържание на клетките се изхвърля от организма. Количеството мастните клетки в тялото намалява и се подобрява метаболизма. Резултатите могат да се измерят веднага след първата процедура.
Необходимо е да се направят серия от процедури – обикновено между 6 и 8. Специалистите от салон за красота ВИКТОРИЯ Студентски град  препоръчват процедурите да се извършват през 3-7 дена и да не се обработват повече от две зони наведнъж, за да не се натоварва организма. Използва се контактен ултразвуков гел или специален гел за отслабване.

КАВИТАЦИЯ 40 мин-30 лв
ЛИПО ЛАЗЕР +RF/радиочистота за стягане/+КАВИТАЦИЯ  60 мин -35 лв
Пакетна цена 8 броя процедури Липо лазер +RF+КАВИТАЦИЯ 60 мин -250 лв

  Viktoria studentski grad

Кавитацията премахва ли целулит?
Да, при използването на съчетание на кавитация с триполярна радиочестотен лифтинг последвана с вакуум се наблюдава значително намаляване на целулита. 

Какви са противопоказанията за кавитация?
·         Тежка хипертония, хиперлипидермия, диабет, проблеми на кръвообращението и кръвоносните съдове, както и на лимфните възли
·         Форма на чернодробно заболяване
·         Бременни или кърмещи жени
·         Метални заместители или устройства, или пейсмейкър
·         Алергии на кожата, изгаряния на нейната повърхност, при наличието на отворени или незараснали пресни рани
·         Месечен цикъл
·         Настинка или грип
·         Зони със разширени вени не могат да се третират

Защо не може да се обработва цялото тяло едновременно?
След процедурата се освобождава голямо количество мазнина, която буквално се излива в кръвообръщението, което може да натовари черния дроб с преработването и. За цялото тяло може да са необходими 2-3 месеца. Една процедура за кавитация може да трае общо 40 минути и то на максимум 6 изброените зони по избор:
·         седалище (2 зони)
·         корем (2 зони)
·         бедра-вътрешна част (1 зона)
·         бедра-външна част (1 зона)
·         бричове(1 зона)
·         паласки (2 зони)
·         ръце (2 зони)  
   
Какво е триполярна радиочестота – радиочестотен (RF) лифтинг?
Радиочестота (RF) e технология, използвана в естетичната индустрия заради своята способност да се прилагаизбирателно в дълбоката дерма от повърхността на кожата, така че да може да се бори с целулита, да стимулира производството на колаген и еластин и да постига лифтинг ефект върху кожата. RF генерира електрическо поле, което се променя от положително до отрицателно. Този процес води до ротационно движение на молекулите и генерира топлина. 

Уредът
 използва 1MHZ радио честота, което може да предизвика силен резонанс на водните молекули, вследствие на което се предизвиква затопляне и подобряване на циркулацията на кръв, тъй като организмът изпраща кръвта към третирания участък. В отговор на това, притока на кръв носи повече кислород. По този начин се загряват колагеновитефибропласти между мастните клетки. Целта е постепенно постигане на дълбоко преструктуриране на колагена, включително създаване на нови колагенови влакна, които подобряват състоянието на кожата. Получените резултати могат да се сравнят с тези на лифтинг, без да минавате през травмираща операция. 
Процедурата е лесна и
 елементарна. Усещането е леко затопляне в третираната област, а при хора с много изразен целулит може да се усети много лека болка. Нанася се контактен гел и се движи главата по обработваната област.
Продължителността на лечението варира в зависимост от третираната област. Малки области обикновено се третират за 15 или 30 минути, докато по-големи площи може да продължи 45минути.

Тагове

Педикюр Студентски град
Manikyur Studentski grad
Salon za krasota Viktoria
Салон за красота Виктория
Noktoplastika Studentski grad
Pedikyur Studentski grad
Ноктопластика Студентски град
Почистване на вежди Студентски град
Frizuor Studentski grad
Postavane na migli Studentski grad
Спа процедури на ръце Студентски град
Маникюр Студентски град
Pochistvane na vezhdi Studentski grad
Salon za krasota Studentski grad
Поставяне на мигли Студентски град
Spa proceduri na ruce Studentski grad
Салон за красота Студентски град
Фризьор Студентски град

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !