Проверена

Обществена пералня ЕМ ТИ Фреш ЕООД Отличен избор

Услуги > Други услуги
Начало Услуги Други услуги Обществена пералня ЕМ ТИ Фреш ЕООД

Обществена пералня ЕМ ТИ Фреш ЕООД

„ЕМ ТИ Фреш“ ЕООД е обществена пералня на територията на град Велико Търново. Ние можем да ви помогнем в едно от домакинските задължения, а именно прането. При нас прането ви ще бъде безупречно чисто и то за отрицателно време. За да имате повече време за себе си, за семейството, за приятелите, оставете мръсното пране при нас и ние ще ви го върнем чисто и приятно ухаещо. Освен това от нас можете да закупите различни висококачествени прахове и препарати за пране. Доверете ни се и няма да останете разочаровани.

Много внимателно и старателно подхождаме към спалното бельо, което много хотели ни оставят за изпиране. Обикновено хотелското спално бельо е по-замърсено и често е с петна от различен произход. За да изчезнат напълно тези петна и спалното бельо да бъде чисто и нежно на допир, ние използваме силни и качествени препарати, които успяват да запазят чистотата и приятния аромат за по-дълго. Покривките от ресторанти също много често са силно замърсени или покапани с различни течности и храни. При подобни случаи, ние първо премахваме петната и след това перем. Освен че, прането ви ще пристигне безупречно чисто и с приятен аромат, ние ще се погрижим и то да бъде перфектно изгладено. За ваше удобство, превозът също се осигурява от нас.Също така при нас можете да оставите пердета, килими, юргани и всякакви други от този род и по-късно да си ги вземете като нови – чисти и приятно ухаещи.

С времето успяхме да се докажем на пазара и да си спечелим редовни клиенти. Редица хотели, комплекси, козметични салони и други, избират нашата пералня. 

Тагове

Обществена пералня Велико Търново
ЕМ ТИ Фреш ЕООД
Обществена пералня ЕМ ТИ Фреш ЕООД
Perilni preparati Veliko Turnovo
Obshtestvena peralna Veliko Turnovo
Obshtestvena peralna EM TI Fresh EOOD
Пералня Велико Търново
Shivashki uslugi Veliko Turnovo
Peralna Veliko Turnovo
Шивашки услуги Велико Търново
EM TI Fresh EOOD
Пране на хотелско оборудване Велико Търново
Перилни препарати Велико Търново
Prane na hotelsko oborudvane Veliko Turnovo

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !