Проверена

Хижа "Старопланинец" Етрополе Отличен избор

Туризъм > Хижа
Начало Туризъм Хижа Хижа "Старопланинец" Етрополе

Хижа "Старопланинец" Етрополе

Хижа „Старопланинец“ е сгушена в красива борова гора, което я прави перфектното място за отдих. Съвсем близо до хижата се намира старопланинският град Етрополе, който е чудесна туристическа дестинация.

Локацията на хижата е удобна и до нея се достига лесно. Пътят е асфалтиран, добре поддържан и достъпен по всяко време на годината. Комплекс „Старопланинец“ ви предлага логлова база, състояща се от 44 места. Хижата е просторна, комфортна и подходяща за големи компании. Стаите са чисти и уютни. Мястото често е посещавано от семейства, търсещи уединение и няколко спокойни дни, както и от весели компании, дошли да се забавляват, с повод или без. Знаем, че едни от най-приятните моменти, са когато сме всички заедно около масата, хапваме вкусна храна, смеем се, говорим си и прекарваме време с най-близките. Това може да се случи в ресторанта, който разполага с 40 места и с камина. Има и още едно помещение, подходящо за сладки приказки край камината в мразовитите дни и нощи.

Хижа „Старопланинец“ разполага и с двор, където могат да се забавляват и малки, и големи. Има люлки за малчуганите и достатъчно свобдно пространство за много игри на свеж въздух.

Местността, в която е разположен комплексът, е изключително красива и благоприятна за туризъм. Има екопътеки, по които може да поемете на дълга разходка и да откриете непознати места. Град Етрополе също има с какво да ви изненада. Елате, за да разберете сами. Хижа „Старопланинец“ посреща топло всички свои гости!


Тагове

Хижа Етрополе
Hizha Staroplaninec Etropole
Nastanavane Etropole
Noshtuvki Etropole
Хижа Старопланинец Етрополе
Нощувки Етрополе
Старопланинец Етрополе
Hotel Etropole
Hizha Etropole
Нощувки цени Етрополе
Настаняване Етрополе
Staroplaninec Etropole
Хотел Етрополе
Noshtuvki ceni Etropole

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !