Проверена

Винарска Изба "Старосел" Отличен избор

Търговия > Винарски изби
Начало Търговия Винарски изби Винарска Изба "Старосел"

Винарска Изба "Старосел"

Винарската изба ,,Старосел“, която е създадена през 2005г., всяка година преработва 1000т.  грозде. Технологията, която се използва тук е единствената такава в България, а техниката на селектиране и ферментиране- специфична.

Специалистите, които работят в ,,Старосел“ са изключителни професионалисти в работата си. Освен професионализъм обаче, те влагат любов и страст, в това което правят.


Image result for

Хотел

Освен винарска изба, ,,Старосел“ разполага и с хотелска част. Трите хотела, в които можем топло да ви посрещнем са: ,,Старосел“, ,,Калина-Малина“, Апарт-хотел ,,Старосел“. Легловата ни база се състои от 42 места, а обзавеждането в комплекса е ръчно направено. Ние ще ви пренесем назад във времето и ще ви потопим в една прекрасна фолклорна обстановка. �ючителни професионалисти в работата си. Освен професионализъм обаче, те влагат любов и страст, в това което правят.

Енотека

Мястото, където съхраняваме нашето вино може да бъде определено като храм на Бог Дионис. Тук почитателите и ценителите на виното ще изпитат истинска наслада на сетивата. Вината, които ще опитате при нас, ще ви накарат да изпитате блаженството, което древните траки са изпитвали. Ако все още не знаете защо виното е напитката на боговете, то в ,,Старосел“ това ще ви стане пределно ясно. но. Ние ще ви пренесем назад във времето и ще ви потопим в една прекрасна фолклорна обстановка.

Освен от самият външен вид на енотеката, вие ще останете очаровани и от тракийските ритуали, които пресъздаваме, докато нежно звучи флейта. Макар и за кратко, ще ви накараме да се почувствате сякаш сте в друг свят, различен от днешния.

В комплекс ,,Старосел“ ще преживеете незабравими моменти. Ще опитате от най-качествените вина, ще си починете и ще се откъснете от забързаното си ежедневие, а емоциите, които ще изпитате – ще бъдат само положителни. Нашият персонал ще се погрижи да не ви липсва нищо. С други думи - при нас ще се почувствате божествено!Тагове

Loza Starosel
Lozovi masivi Starosel
Хотел Старосел
Hotel Starosel
Лозови масиви Старосел
Enoteka Bulgaria
Винарни Старосел
Енотека Старосел
Енотека България
Vina Starosel
Vino Starosel
Vinno proizvodstvo Starosel
Starosel
Proizvodstvo na vino Starosel
Винарска изба Старосел
Вино Старосел
Винно производство Старосел
Лозя Старосел
Вина Старосел
Производство на вино Старосел
Vinarska izba Starosel
Vinarni Starosel
Enoteka Starosel
Старосел

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !