Проверена

Вили Розмари - гр. Елена Отличен избор

Туризъм > Почивни бази и вилни селища
Начало Туризъм Почивни бази и вилни селища Вили Розмари - гр. Елена

Вили Розмари - гр. Елена

 Еленският балкан – чудно място, за което се носят легенди и приказни истории. Девствени гори, красиви кътчета, планински въздух, извити пътеки, които водят до вълшебни места… Точно там е сгушена вила „Розмари 1“, очаква ви сред планините и горите, разположена в махала „Лапавишковци“, на километър разстояние от град Елена. Почивката ви няма нужда от дълго плануване, съберете най-необходимия си багаж и се отправете към къща „Розмари 1“, а там ви очаква всичко, от което бихте имали нужда.

 Капацитетът на къщата е 18 места и е подходяща за хора на всякаква възраст, за семейни двойки, за деца, за приятелски компании – за всеки, който иска да изживее своята дълго бленувана ваканция сред природата. Спокойствието, което носи планината, е съчетано със съвременните удобства, с които сме свикнали в ежедневието си. Местността предлага много възможности за различни развлечения на открито. През зимния сезон гостите ни, които са любители на ски приключенията, се отправят към скипистата в село Мийковци, което се намира на около 13 км. от вилата. Ако пък харесвате високите скорости и адреналина, наблизо има мотописта, а тези от вас, които просто обичат разходките сред природата и искат да се насладят на забележителностите в района, има много възможности. На 5 км. от къщата се намира язовир „Йовковци“, така че всички рибари да се подготвят! Тук няма как да ви бъде скучно, всеки ще намери занимание по свой избор.

 Къщата е просторна, ново строителство, състои се от приземен, първи и втори етаж. Част от приземния етаж е механа, която е любимо място на посетителите. Стаите на другите два етажа са големи и комфортно обзаведени. Оборудвани са с всичко нужно, така че да не ви липсва нищо и да се чувствате като в собствения си дом. Има помещения, които са пригодени за всички членове на семейството, дори и за най-малките. Във външната част на къщата има паркинг, двор, барбекю, детска площадка, басейн. Можете да използвате всички удобста според сезона и предпочитанията си. Всичко това е включено в цената, от вас остава само желанието за добре прекарано време и много положителни емоции!Тагове

Vili Rozmari Elena
Vili grad Elena
Pochivka Elenskiq Balkan
Kushta za gosti za kompaniq Elena
Kushta za gosti Elena
Rozmari Elena
къща под наем Еленския Балкан
Vilno selishte Elena
Почивка Елена
Къща за гости за компания Елена
Kushta za gosti pod naem Elena
Вилно селище Елена
Почивка Еленския Балкан
Pochivka Elena
Вили Розмари Елена
Вили под наем Еленския Балкан
Noshtuvki Elena
Kushta pod naem Elenskiq Balkan
Нощувки Елена
Vili pod naem Elenskiq Balkan
Къща за гости Елена
Вили град Елена
Розмари Елена
Къща за гости под наем Елена

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !