Проверена

Вили Розмари - гр. Елена Отличен избор

Туризъм > Почивни бази и вилни селища
Начало Туризъм Почивни бази и вилни селища Вили Розмари - гр. Елена

Вили Розмари - гр. Елена

Там някъде в Еленския Балкан, сред  планините и горите на 1 км от възрожденския град Елена в махала Лапавишковци се намира къща "Розмари 1". 
Точно сега имате голяма нужда от почивка - далеч от шума и динамиката на големият град. Ето сега намерихте идеалното място за своята дълго-желана почивка.Къщата предлага на своите клиенти от 2 до 18 места. 
Там  всеки може да намери точно това от което се нуждае, прекрасна природа, тишина, уют и съвременни удобства. За любителите на зимните спортове може да предложим ски-пистата в село Мийковци която се намира на 13 км от къщата, за любителите на високият адреналин  в близост до къщата на 1 км се намира мото-писта, за любителите на природата могат да посетят "Христовският водопад" и още красиви места в околието,а на любителите на риболова  язовир Йовковци който се намира на 5 кл от къщата.

Къща "Розмари 1" се намира на 38 километра от старата столица Велико Търново, на 280 километра от морската столица Варна и на 230 километра от столицата ни София. "Розмари 1" е къща ново строителство тя се състои от приземен етаж на който  се намира голяма механа, първи етаж на който са разположени една двойна стая с кошара за бебета и допълнителен единичен диван, една четворна стая, голям хол, кухня с оборудване, голямо помещение за вечери и два санитарни възела. На вторият етаж са разположени  две тройни стаи, една двойна стая, една четворна стая с детска кошара, и два санитарни възела. Къщата също разполага с паркинг, голям двор за отдих, голямо барбекю за летните дни, детски кът и басейн за летните горещини.Къщата е обзаведена с всички необходими удобства - сателитна телевизия, интернет, пълно кухненско обзавеждане, локално парно, голямо лятно барбекю с пещ и прохладна веранда.
В цената е включено всичко това което е посочено (паркинг,wi-fi интернет, механа, барбекю, камина, детска площадка, оборудвана кухня, поосуда, съдомиална, пералня, климатик, локално парно и гарантирано приятно изкарване).Тагове

Къща за гости под наем Елена
Вили под наем Еленския Балкан
Нощувки Елена
Vilno selishte Elena
Vili pod naem Elenskiq Balkan
Vili grad Elena
къща под наем Еленския Балкан
Почивка Елена
Noshtuvki Elena
Rozmari Elena
Kushta za gosti za kompaniq Elena
Kushta za gosti pod naem Elena
Къща за гости за компания Елена
Вилно селище Елена
Къща за гости Елена
Pochivka Elenskiq Balkan
Почивка Еленския Балкан
Вили град Елена
Kushta za gosti Elena
Vili Rozmari Elena
Розмари Елена
Вили Розмари Елена
Kushta pod naem Elenskiq Balkan
Pochivka Elena

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !