Проверена

Виктория Травел Експерт ЕООД Отличен избор

Услуги > Транспортни услуги
Начало Услуги Транспортни услуги Виктория Травел Експерт ЕООД

Виктория Травел Експерт ЕООД

Виктория Травел Експерт ЕООД – отличният избор за перфектното пътуване! Предлагаме ви голямо разнообразие от лимузини, автобуси, микробуси. Лимузината е символ на лукс, изисканост и класа. Ние притежаваме всичко това, нашите клиенти – също. Стремим се да поддържаме най-доброто ниво и именно заради това ви предлагаме лидерите на пазара – марките „Ауди“, „Мерцедес“, „БМВ“. Направете сами избора, който съответства на вас и на изискванията ви.

Виктория Травел Експерт ЕООД е дълго време част от транспортния бизнес и може да се похвали със завиден опит. Нашата цел е не просто да останете доволни от обслужването, а да надминем очакванията ви. Ние ценим вашето време – закъсненията са нещо, което не си позволяваме. Където и да отивате, уверяваме ви, ще бъдете там навреме! Вие посочвате мястото, датата и часа, а колата ще ви очаква там. За нас най-важен е клиентът, затова непрекъснато предлагаме нови и атрактивни промоционални пакети. Луксът, комфортът и качеството са трите основни фактора за максимално удовлетворение от услугата. Ето защо винаги се стремим те да са на ниво. Служители във Виктория Травел Експерт ЕООД са истински професионалисти. Работим с най-добрите шофьори – опитни, прецизни, бързи, точни, внимателни!

Нашите клиенти са нашето огледало. Когато клиентът е доволен от предлагана услуга, това ни мотивира и ни кара да се развиваме. Не можем да не споменем и нашите дългогодишни партньори, без които не бихме били това, което сме днес. Работим с най-добрите фирми на пазара, за да успеем да изпълним желанията и на най-изискващия клиент. Предлагаме ви голямо разнообразие от услуги и разчитаме на екипната работа, за да бъдат те на добро ниво. За нас са важни и служителите. Когато те са удовлетворени от работата, дават всичко от себе си и се стремят да направят клиента щастлив. Всички заедно работим усилено. Благодарение на това Виктория Травел Експерт ЕООД  е една добре смазана машина и посоката й на движение е само напред!

Фирмата ни разчита на качеството. Именно затова работим с немски марки, които са известни със своите точност, бързина и комфорт. Стремим се винаги да сме в крак с времето и да работим само с актуални автомобили, модерни и луксозни – най-доброто на пазара. В зависимост от нуждите ви, направете своя избор между лимузини, автобуси и микробуси. Това е всичко, което вие трябва да направите. Ние ще се погрижим за всичко останало. Ще ви предоставим най-доброто превозно средство, професионален шофьор и ще превърнем пътуването ви в незабравимо изживяване!

Виктория Травел Експерт ЕООД ви предлага:
Превоз от и към летището;
Предварително организиран превоз;
Луксозни автомобили с личен шофьор;
Превоз до морски и планински курорти;
Специални услуги само за ВИП клиенти;
Възможност за наемане на водач за автомобила ви;
Възможност за наемане на автобуси за пътуване както в България, така и в цяла Европа.

Организацията на цялостното пътуване е нещо, на което държим изключително много. Знаем колко е важно всичко да бъде предвидено и организирано до най-малката подробност. Можем да направим всичко това вместо вас – точно и прецизно. Ако имате нужда от цялостно организиране на различни събития като: конференции, търговски панаири, експозиции, вечери, спорни събития – обърнете се към Виктория Травел Експерт ЕООД. Обмисляме кое е най-доброто място и кой е най-подходящият маршрут. Оставете всичко в нашите ръце и се подгответе за пътуване, изпълнено с много положителни емоции и незабравими преживявания!

Посетете Фейсбук страницата ни: https://www.facebook.com/victoriatravelexpert/    

Тагове

Автомобили и транспорт София
Виктория Травел Експерт ЕООД
Transport Sofia
Viktoria Travel Ekspert EOOD
Транспорт София
bio goriva
Transportni uslugi Sofia
smazochni materiali
avtobusi pod naem Sofia
Транспортни услуги София
sofia avtobusi pod naem
софия автобуси под наем
Transportna firma Sofia
био горива
Транспортни услуги
Avtomobili i transport Sofia
автобуси под наем София
avtobusi Sofia
смазочни материали
Транспортна фирма София
Transportni uslugi
автобуси София

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !