Проверена

Виктория Травел Експерт ЕООД Отличен избор

Услуги > Транспортни услуги
Начало Услуги Транспортни услуги Виктория Травел Експерт ЕООД

Виктория Травел Експерт ЕООД

Виктория Травел Експерт ЕООД – отличният избор за перфектното пътуване! Предлагаме ви голямо разнообразие от лимузини, автобуси, микробуси. Лимузината е символ на лукс, изисканост и класа. Ние притежаваме всичко това, нашите клиенти – също. Стремим се да поддържаме най-доброто ниво и именно заради това ви предлагаме лидерите на пазара – марките „Ауди“, „Мерцедес“, „БМВ“. Направете сами избора, който съответства на вас и на изискванията ви.

Виктория Травел Експерт ЕООД е дълго време част от транспортния бизнес и може да се похвали със завиден опит. Нашата цел е не просто да останете доволни от обслужването, а да надминем очакванията ви. Ние ценим вашето време – закъсненията са нещо, което не си позволяваме. Където и да отивате, уверяваме ви, ще бъдете там навреме! Вие посочвате мястото, датата и часа, а колата ще ви очаква там. За нас най-важен е клиентът, затова непрекъснато предлагаме нови и атрактивни промоционални пакети. Луксът, комфортът и качеството са трите основни фактора за максимално удовлетворение от услугата. Ето защо винаги се стремим те да са на ниво. Служители във Виктория Травел Експерт ЕООД са истински професионалисти. Работим с най-добрите шофьори – опитни, прецизни, бързи, точни, внимателни!

Нашите клиенти са нашето огледало. Когато клиентът е доволен от предлагана услуга, това ни мотивира и ни кара да се развиваме. Не можем да не споменем и нашите дългогодишни партньори, без които не бихме били това, което сме днес. Работим с най-добрите фирми на пазара, за да успеем да изпълним желанията и на най-изискващия клиент. Предлагаме ви голямо разнообразие от услуги и разчитаме на екипната работа, за да бъдат те на добро ниво. За нас са важни и служителите. Когато те са удовлетворени от работата, дават всичко от себе си и се стремят да направят клиента щастлив. Всички заедно работим усилено. Благодарение на това Виктория Травел Експерт ЕООД  е една добре смазана машина и посоката й на движение е само напред!

Фирмата ни разчита на качеството. Именно затова работим с немски марки, които са известни със своите точност, бързина и комфорт. Стремим се винаги да сме в крак с времето и да работим само с актуални автомобили, модерни и луксозни – най-доброто на пазара. В зависимост от нуждите ви, направете своя избор между лимузини, автобуси и микробуси. Това е всичко, което вие трябва да направите. Ние ще се погрижим за всичко останало. Ще ви предоставим най-доброто превозно средство, професионален шофьор и ще превърнем пътуването ви в незабравимо изживяване!

Виктория Травел Експерт ЕООД ви предлага:
Превоз от и към летището;
Предварително организиран превоз;
Луксозни автомобили с личен шофьор;
Превоз до морски и планински курорти;
Специални услуги само за ВИП клиенти;
Възможност за наемане на водач за автомобила ви;
Възможност за наемане на автобуси за пътуване както в България, така и в цяла Европа.

Организацията на цялостното пътуване е нещо, на което държим изключително много. Знаем колко е важно всичко да бъде предвидено и организирано до най-малката подробност. Можем да направим всичко това вместо вас – точно и прецизно. Ако имате нужда от цялостно организиране на различни събития като: конференции, търговски панаири, експозиции, вечери, спорни събития – обърнете се към Виктория Травел Експерт ЕООД. Обмисляме кое е най-доброто място и кой е най-подходящият маршрут. Оставете всичко в нашите ръце и се подгответе за пътуване, изпълнено с много положителни емоции и незабравими преживявания!

Посетете Фейсбук страницата ни: https://www.facebook.com/victoriatravelexpert/    

Тагове

sofia avtobusi pod naem
Viktoria Travel Ekspert EOOD
био горива
автобуси под наем София
Транспортни услуги
Transportni uslugi Sofia
Transport Sofia
smazochni materiali
bio goriva
Транспортна фирма София
Автомобили и транспорт София
Виктория Травел Експерт ЕООД
Транспорт София
софия автобуси под наем
Transportna firma Sofia
смазочни материали
Avtomobili i transport Sofia
avtobusi pod naem Sofia
автобуси София
avtobusi Sofia
Транспортни услуги София
Transportni uslugi

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !