Проверена

Ваканционна къща "При Таневи" Отличен избор

Туризъм > Къщи за гости
Начало Туризъм Къщи за гости Ваканционна къща "При Таневи"

Ваканционна къща "При Таневи"

Посетете ваканционна къща „При Таневи“, за да прекарате своята почивка по най-добрия начин. Дали ще изберете ваканция, която да бъде няколко дни или пък ще дойдете през уикенда – това зависи от вас. Може да прекарате и една вечер в къщата, независимо от повода.

Къщата се намира в природен парк „Българка“ в самото начало на село Драгневци. Ще ни откриете без проблем и ще стигнете бързо и лесно, тъй като пътят е удобен и асфалтиран. Град Трявна е само на 7 километра от мястото, а за да се ориентирате по-лесно, пътят, който води до къщата, е от Плачковци за Драгневци. Насладете се на неземните красоти на Тревненския балкан като изберете най-доброто място за почивката си. Ние ви гарантираме чист въздух, красива природа, тишина и спокойствие – от вас очакваме да направите престоя си тук приятен и изпълнен с положителни емоции.

Ваканционна къща „При Таневи“ ви предлага три апартамента, подходящи за семейства, два – двустайни и един едностаен апартамент. Във всеки един от тях ще откриете добре оборудвана кухня, баня, тоалетна и телевизор със сателитна телевизия. През вашия престой в комплекса, ще имате възможност да използвате барбекю и кафе-бар. Барбекюто е подходящо, за да си приготвите вкусна храна и да се забавлявате през деня или вечерта. Кафе-барът разполага с широка зала, в която без проблем може да празнувате, да организирате парти, среща и всичко, което пожелаете. През топлите летни месеци на ваше разположение е детски басейн. За малчуганите има и много места за игри. Всички мобилни мрежи имат добро покритие при нас, така че това не трябва да ви притеснява.

Ние ще ви посрещнем по всяко време на годината и ще се погрижим вашата ваканция да бъде пълноценна, зареждаща и различна. 

Тагове

Turizum Trqvna
Turizum priroden park Bulgarka
Noshtuvka Pri Tanevi
Нощувка къща за гости
Туризъм Трявна
туризъм природен парк Българка
Нощувка Природен парк Българка
Почивка Трявна
Тревненски балкан
Природен парк Българка
Noshtuvka kushta za gosti
Pochivka Trqvna
Priroden park Bulgarka
Trevnenski balkan
Noshtuvka Priroden park Bulgarka
Kushta za gosti Pri Tanevi
Нощувка При Таневи
Къща за гости При Таневи

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !