Проверена

Туристически комплекс "Гарванец" с. Дружево Отличен избор

Туризъм > Комплекс
Начало Туризъм Комплекс Туристически комплекс "Гарванец" с. Дружево

Туристически комплекс "Гарванец" с. Дружево

В китното селце Дружево ще откриете много и изключиетлно красиви места – едно от тях е туристически комплекс „Гарванец“. Той се състои от отделни стаи и апартаменти, къщички, ресторант и двор. Комплексът е три звезди и е разположен в спокойна местност с прекрасна природа.

Всички помещения са добре обзаведени, разполагат с нужното оборудване и са чисти, уютни и приятни. Стаите са подходящи за двойки, тъй като разполагат с пространство за двама души. Към всяка от стаите има отделна баня, отделна тоалетна, както и телевизор.

Разполагаме с два апартамента. Предимството, което имат пред стаите е, че в тях гостите сами могат да готвят и да закусват, обядват или вечерят. Основното оборудване включва и телевизор. И двата апартамента имат баня + тоалетна.

Идва ред и на къщичките. Те са от семеен тип и са шест на брой. В две от тях може да отседне по едно семейство, а в останалите – по две. Тук освен възможност за готвене, използване на телевизор и самостоятелен санитарен възел, има и балкон. 

 Ресторантът на комплекс „Гарванец“ предлага богато меню, пълно с български гозби. Всичко се приготвя от пресни продукти по традиционни рецепти, а готвачите влагат креативност, професионали умения и много старание. Когато слънчевите лъчи нагряват земята, въздухът е свеж и топъл и имате желание да се насладите на прекрасна гледка, настанете се в градината на ресторанта.

Ресторантът не е единственото място, на което може да покахпвате. В двора има барбекю, което свободно може да използвате, както и приятни беседки, които ще подслонят семейства и приятели.

За най-малките и палави членове на семейството, има много възможности за игри. Районът е спокоен, дворът голям, а въздухът свеж.

Комплексът разполага с паркинг. Гостите ни могат да го използват безплатно и да не се притесняват за автомобила си, тъй като за неговата сигурност, ще се погрижи охраната.

Тези от вас, които обичат разходките под открито небе, разполагат с перфектните условия за организиране на поход. А пред любителите на риболова, се откриват не по-малко възможности.

Тагове

Noshtuvki Svoge
selo Druzhevo
Ресторант Своге
Turisticheski kompleks do Sofia
барбекю и детски площадки
Restorant Svoge
Kompleks Svoge
barbekyu i detski ploshtadki
Dvoina staa Svoge
Нощувки Своге
Kompleks s barbekyu i detski ploshtadki
Turisticheski kompleks Garvanec selo Druzhevo
Туристически комплекс Гарванец село Дружево
село Дружево
Комплекс с барбекю и детски площадки
Двойна стая Своге
Комплекс Своге
Туристически комплекс до София

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !