Проверена

Туристически комплекс "Гарванец" с. Дружево Отличен избор

Туризъм > Комплекс
Начало Туризъм Комплекс Туристически комплекс "Гарванец" с. Дружево

Туристически комплекс "Гарванец" с. Дружево

В китното селце Дружево ще откриете много и изключиетлно красиви места – едно от тях е туристически комплекс „Гарванец“. Той се състои от отделни стаи и апартаменти, къщички, ресторант и двор. Комплексът е три звезди и е разположен в спокойна местност с прекрасна природа.

Всички помещения са добре обзаведени, разполагат с нужното оборудване и са чисти, уютни и приятни. Стаите са подходящи за двойки, тъй като разполагат с пространство за двама души. Към всяка от стаите има отделна баня, отделна тоалетна, както и телевизор.

Разполагаме с два апартамента. Предимството, което имат пред стаите е, че в тях гостите сами могат да готвят и да закусват, обядват или вечерят. Основното оборудване включва и телевизор. И двата апартамента имат баня + тоалетна.

Идва ред и на къщичките. Те са от семеен тип и са шест на брой. В две от тях може да отседне по едно семейство, а в останалите – по две. Тук освен възможност за готвене, използване на телевизор и самостоятелен санитарен възел, има и балкон. 

 Ресторантът на комплекс „Гарванец“ предлага богато меню, пълно с български гозби. Всичко се приготвя от пресни продукти по традиционни рецепти, а готвачите влагат креативност, професионали умения и много старание. Когато слънчевите лъчи нагряват земята, въздухът е свеж и топъл и имате желание да се насладите на прекрасна гледка, настанете се в градината на ресторанта.

Ресторантът не е единственото място, на което може да покахпвате. В двора има барбекю, което свободно може да използвате, както и приятни беседки, които ще подслонят семейства и приятели.

За най-малките и палави членове на семейството, има много възможности за игри. Районът е спокоен, дворът голям, а въздухът свеж.

Комплексът разполага с паркинг. Гостите ни могат да го използват безплатно и да не се притесняват за автомобила си, тъй като за неговата сигурност, ще се погрижи охраната.

Тези от вас, които обичат разходките под открито небе, разполагат с перфектните условия за организиране на поход. А пред любителите на риболова, се откриват не по-малко възможности.

Тагове

Туристически комплекс до София
Комплекс Своге
село Дружево
Turisticheski kompleks Garvanec selo Druzhevo
Restorant Svoge
Dvoina staa Svoge
Kompleks Svoge
Turisticheski kompleks do Sofia
Двойна стая Своге
Туристически комплекс Гарванец село Дружево
Noshtuvki Svoge
selo Druzhevo
barbekyu i detski ploshtadki
Ресторант Своге
Комплекс с барбекю и детски площадки
барбекю и детски площадки
Kompleks s barbekyu i detski ploshtadki
Нощувки Своге

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !